Lectură de un minut

02 Nov 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul IKEA are planuri pentru inaugurarea unor noi locatii in tara

Conform Stefan Vanoverbeke, manager IKEA South East, retailerul suedez IKEA are planuri pentru deschiderea a trei noi unitati in tara.

 

Compania specializata in retail de mobilier si decoratiuni IKEA a anuntat recent ca intentioneaza sa deschida inca trei locatii pe teritoriul Romaniei. Judetele vizate sunt Cluj, Timisoara si Brasov, acestea fiind alese in raport cu potentialul de piata.

Inaugurarea primului magazin din cele trei este planificata pentru 2021, iar planul este ca pana in 2015 IKEA sa aiba opt magazine la nivel national. In medie, investitia pentru deschiderea unui magazin IKEA este cuprinsa intre 40 si 100 milioane de euro.

Conform wall-street.ro, Stefan Vanoverbeke a declarat: "Pentru cele trei magazine din afara Bucurestiului suntem in cautare de teren in acest moment, speram in suportul autoritatilor pentru sustinerea acestor investitii. (...) Ne pasa de clientii nostri si ne dorim sa imbunatatim modul in care ne desfasuram activitatea. Acesta este motivul pentru care principala prioritate in urmatorul an va fi sa lucram la introducerea unor tarife fixe pentru a simplifica si creste transparenta si pentru a imbunatati calitatea serviciilor".

Citeste si:
Meli Melo Paris anunță reduceri de până la 50% la colecția de vară

Pana la finalul anului 2018 se va concretiza si deschiderea magazinului din Pallady, anunt facut in cadrul aceleiasi conferinte de presa. Acesta va fi al doilea magazin IKEA din Capitala, dupa o investitie totala de 80 milioane euro si va crea 300 de noi locuri de munca.

Primul si momentan singurul magazin IKEA din Bucuresti, situat in zona comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis de firma suedeza, in a 35-a tara.

Sursa foto: pixabay.com

 

Citeste si:
Irina Stăncescu, Pain Plaisir: Vizăm dezvoltarea afacerii prin noi locații „aproape de casă”

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul IKEA are planuri pentru inaugurarea unor noi locatii in tara