Lectură de un minut

11 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Ikea a achiziționat unul dintre cele mai mari spații comerciale din centrul Parisului

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Ingka Group, proprietarul Ikea, a achiziționat unul dintre cele mai mari spații comerciale din centrul Parisului, Italie Deux, împreună cu zona comercială ItaliK, recent extinsă, și cu complexul de birouri Apollo adiacent. Cele trei active se vor reuni pentru a deveni noul Meeting Place al Ingka în Franța.

 

Sursa foto: unsplash

Situat în Place d'Italie, acest complex comercial combină magazine, spații de agrement și restaurante care atrag peste 11 milioane de vizitatori pe an. Printre actualii chiriași din domeniul retail se numără mărci precum Zara, Sephora și Carrefour, precum și un teatru cu 1.000 de locuri și platforma culturală Le 13èmeArt, potrivit Inforetail.

Este cea de-a patra achiziție de spații urbane care consolidează portofoliul Ingka, după Livat Hammersmith din centrul Londrei, Toronto (Canada) și San Francisco (SUA).

De asemenea, compania continuă să dezvolte aceste spații mai mari nou-construite pe piețe precum India și China, adaptându-și abordarea la nevoile locale.

Mai mult decât atât, noul Meeting Place va încorpora complexul de birouri Apollo, care, odată reamenajat, va oferi aproximativ 18.000 de metri pătrați de spații de birouri ultramoderne pe nouă etaje. Totodată, vor fi create spații de luat masa în aer liber și pe acoperiș, precum și zone sociale, terase și chiar agricultură urbană.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ikea a achiziționat unul dintre cele mai mari spații comerciale din centrul Parisului