Lectură de un minut

22 Mai 2024 - Știri și Noutăți

HUGO BOSS bate palma cu David Beckham pentru viitoarele colecții

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

HUGO BOSS a anunțat o colaborare globală, pe termen lung, cu David Beckham pentru brandul BOSS. Această colaborare se va reflecta în colecțiile BOSS Menswear mulți ani de acum înainte.

Sursa foto: Hugo Boss

În ceea ce privește scopul, colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear și va aduce designuri inovatoare și captivante, care reflectă valorile de stil și estetică ale lui David Beckham și ale brandului BOSS.

În anii următori, parteneriatul strategic va include colecții capsulă și de sezon create și curate de David Beckham, inspirate de o viață de stil în toate stadiile de concept și design. Colecțiile vor fi reprezentative pentru stilul său personal, dar și pentru poziționarea de lifestyle premium BOSS și angajamentul brandului pentru excelență, cea mai înaltă calitate și design rafinat.

David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât și în fashion. Cu spiritul său distinctiv antreprenorial și pasiunea autentică pentru fashion, el încorporează impecabil valorile brandului BOSS.

Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS

Colaborarea se va concentra atât pe îmbrăcăminte formală, cât și casual pentru bărbați, cu prima colecție prezentată clienților în sezonul primăvară / vară 2025, cu David, care va apărea deja în campania globală a brandului în sezonul toamnă / iarnă a acestui an.

Citeste si:
Hugo Boss s-a prăbușit la Bursă. Acțiunile brandului care i-a îmbrăcat pe soldații naziști a ajuns la cel mai scăzut nivel din 2021 
Hugo Boss s-a prăbușit la Bursă. Acțiunile brandului care i-a îmbrăcat pe soldații naziști a ajuns la cel mai scăzut nivel din 2021 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HUGO BOSS bate palma cu David Beckham pentru viitoarele colecții