Lectură de 2 minute

26 Mar 2021 - Știri și Noutăți

Hugo Boss a deschis al doilea magazin din România și are planuri pentru alte patru locații

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul Hugo Boss a inaugurat în România cel de-al doilea magazin al său, în centrul comercial Băneasa Shopping City. Brandul de fashion, adus în franciză pe plan local, are în plan inaugurarea altor patru unități, în următorii doi ani.

Brandul de modă Hugo Boss a deschis cel de-al doilea magazin din România în Băneasa Shopping City din București, notează CIJ Europe.

Decizia retailerului de a deschide o nouă unitate în mall-ul din nordul Capitalei este pusă pe seama faptului că aici sunt localizate tot mai multe mărci ale pieței de lux. Printre acestea se numără nume din industria modei precum Michael Kors, Dior, Chanel sau Chopard și Longines, la ceasuri și bijuterii.

Casa de modă germană de fashion a fost readusă în România de antreprenorul Adrian Antonio Gică, unul dintre acționatii Bere Băuturi București, în sistem de franciză în 2018, odată cu deschiderea primei locații, la partenerul hotelului Radisson din Capitală. De altfel, aceasta a fost a treia încercare a retailerului pe piața românească, despre care Jesper Gustafsson, directorul internațional retail în cadrul Hugo Boss, spunea în 2018: „Nu am fost complet absenți de pe piața românească (n.r - de la cel de-al doilea exit și până la readucerea brandului în 2018) brandurile Hugo Boss încă sunt comercializate prin intermediul partenerilor noștri, Peek & Cloppenburg și Collective. În tot acest timp, scopul nostru a fost să deschidem un flagship store, cel pe care tocmai l-am inaugurat, pentru a ne întări poziția în România, care este în prezent a cincea piata după vânzări din Europa de Est pentru Hugo Boss. Nu este o piață mică, dar odată cu acest magazin intenționam să o dezvoltam și mai mult”.

Unul dintre liderii pieței premium de fashion, retailerul Hugo Boss este prezent în peste 100 de țări unde comercializează îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri și accesorii pentru femei și bărbați, atât în mod direct, cât și în sistem de franciză. Compania a fost fondată în 1924, iar pe piața națională a intrat pentru a treia oară, din 2018.

Centrul comercial Băneasa Shopping City a fost inaugurat în 2008, după o investiție pentru dezvoltare estimată la 150 de milioane de euro. Acesta a fost cel de-al cincilea mall deschis în București. Cu o suprafață totală închiriabilă ce depășeste 85.000 metri pătrați, se află pe Șoseaua București-Ploiești 42D.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hugo Boss a deschis al doilea magazin din România și are planuri pentru alte patru locații