Lectură de un minut

04 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Hugo Boss a revenit in Romania - a deschis un magazin stradal

Abonează-te pe  

Brandul german de moda Hugo Boss a deschis o locatie stradala in Bucuresti sub brandul Boss, marcandu-se a treia tentativa de revenire pe piata romaneasca. Hugo Boss este adus pe piata locala prin franciza de unul dintre actionarii Bere Bauturi Bucuresti. Directorul International Jesper Gustafsson a acordat un interviu pentru wall-street.ro.

 

Noua unitate Boss are o suprafata de 195 de metri patrati si este deschisa la parterul hotelului Radisson din Capitala si reprezinta a treia incercare a brandului german de revenire pe piata romaneasca. Hugo Boss s-a retras de pe piata din Romania in 2014.

Jesper Gustafsson a povestit pentru wall-street.ro despre revenirea pe piata din Romania: „Nu am fost complet absenti de pe piata romaneasca, brandurile Hugo Boss inca sunt comercializate prin intermediul partenerilor nostri, Peek & Cloppenburg si Collective. In tot acest timp, scopul nostru a fost sa deschidem un flagship store, cel pe care tocmai l-am inaugurat, pentru a ne intari pozitia in Romania, care este in prezent a cincea piata dupa vanzari din Europa de Est pentru Hugo Boss. Nu este o piata mica, dar odata cu acest magazin intentionam sa o dezvoltam si mai mult”.

Planurile companiei fashion implica pentru urmatorii doi ani sa se mai deschida inca un magazin, cautandu-se deja o noua locatie pentru o inaugurare in urmatoarele 18 luni.

China, Germania, Marea Britanie, Statele Unite si Franta sunt printre cele mai puternice piete pentru retailerul Hugo Boss, unul dintre liderii segmentului premium si de lux de pe piata globala de imbracaminte.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hugo Boss a revenit in Romania - a deschis un magazin stradal