Lectură de 3 minute

18 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Hublou, un nou spațiu de coworking boutique în București: unde se află și cât a costat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hublou, cel mai nou spațiu de coworking, situat între Aviatorilor și Charles de Gaulle, are o suprafață de 200 de metri pătrați și un număr de 20 de locuri care pot fi închiriate de freelanceri, consultanți și antreprenori care vor să lucreze într-un mediu inspirațional sau să-și optimizeze costurile cu birourile.

Sursa foto: Hublou

Spațiul este situat pe strada Emanoil Porumbaru nr. 31, la doar 5 minute pe jos de stația de metrou Aviatorilor și de parcurile Herăstrău și Kiseleff.

Designul interior este gândit să stimuleze creativitatea și să potențeze productivitatea. Amenajările au fost realizate cu materiale de calitate iar dotările sunt din gama premium. Lucrările au durat 12 luni și au costat 100.000 euro.

Am construit un spațiu de coworking boutique, cozy, un birou ca în livingul de acasă, destinat celor care s-au săturat, după 4 ani de la debutul pandemiei, să lucreze de acasă și care doresc o alternativă confortabilă și sustenabilă la birourile clasice din sticlă și oțel. Spațiul poate găzdui și sesiuni de training, cursuri, workshop sau conferințe.

Carmen Pocovnicu, fondatoarea Hublou

Spațiile de coworking, considerate o opțiune mai bună pentru sănătatea socială a oamenilor, sunt percepute ca fiind mai atractive decât un birou dintr-o clădire de birouri clasică sau decât biroul de acasă.

”Doi din trei angajați consideră că un spațiu de coworking aduce mai multe satisfacții din punct de vedere social decât lucrul de la birou (64%) sau de acasă (67%), potrivit unui studiu recent publicat de Harvard Business Review (HBR) realizat pe un eșantion de peste 800 de persoane. Un motiv semnificativ care a condus dus la acest rezultat este acela că un spațiu de coworking oferă flexibilitatea pe care oamenii o doresc la locul de muncă, dar și posibilitatea de a alege altăuri de cine să lucreze”, a adăugat Carmen Pocovnicu.

Un alt beneficiu al coworkingului este acela că angajații pot evita, într-un astfel de spațiu, interacțiunile inutile cu unii colegi, potrivit opiniei a 52% dintre respondenții studiului HBR.

Printre facilitățile și serviciile incluse în abonamentul Hublou se află: birouri dedicate, birouri individuale, săli de meeting și training, găzduire sediu social, chicinete echipate, spații de relaxare, internet wi-fi hi-speed, imprimantă și scanner, apă și aer purificate, utilități incluse și curățenie zilnică.

În plus, noul spațiu pune accent pe sustenabilitate, folosind exclusiv energie verde regenerabilă, materiale reciclabile și produse bio.

Hublou mai oferă și posibilitatea închirierii, de către antreprenori, a unui birou virtual, pentru cei care au nevoie de o prezență fizică în București, dar nu doresc să închirieze un birou fizic cu angajamente pe termen lung. Găzduirea sediului social, preluarea corespondenței și accesul la sălile de întâlniri și training se află printre serviciile incluse în acest pachet.

Hublou este un spațiu de coworking de tip boutique, aflat în proximitatea stației de metrou Aviatorilor din București, pe strada Emanoil Porumbaru nr. 31, inaugurat în martie 2024. Spațiul are o capacitate de 20 de locuri și o suprafață de 200 de metri pătrați. La Hublou se pot închiria spații de coworking, birouri individuale, birouri virtuale, săli pentru întâlniri sau sesiuni de training. Prețurile încep de la 99 de euro pe lună pentru închirierea unui birou virtual, și de la 255 de euro pe lună pentru închirierea unui birou de coworking dedicat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hublou, un nou spațiu de coworking boutique în București: unde se află și cât a costat