Lectură de 2 minute

06 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Hublou Coworking: livingul tău departe de casă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hublou Coworking are plăcerea de a anunța o ofertă exclusivă pentru noii membri: prima lună gratuită. Experimentează combinația perfectă între confortul de acasă și un mediu de afaceri profesionist la Hublou Coworking.

Sursa foto: Hublou

Înțelegem importanța unui spațiu de lucru care să se simtă ca acasă. Spațiile noastre sunt concepute pentru a oferi confortul livingului tău, asigurându-ți un mediu de lucru eficient și plăcut.

De ce să alegi Hublou Coworking?

Confortul de acasă în mediul de afaceri: ai parte de o ambianță plăcută, ca acasă, și în același timp beneficiezi de facilitățile și structura unui spațiu de lucru profesionist. Pentru realizarea acestui proiect au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate și dotări din gama premium.

Te poți bucura de o gamă variată de spații de lucru, fie că ai nevoie de un birou dedicat, individual, o sală de meeting și training, găzduire pentru sediul tău social, de o chicinetă echipată, sau de un spațiu de relaxare.

Pe lângă confort și spațiile dedicate, nu va mai trebui să îți faci alte griji, pentru că beneficiezi de internet wi-fi hi-speed, imprimantă și scaner, apă și aer purificate, utilități incluse și curățenie zilnică.

Consum sustenabil: suntem dedicați sustenabilității. Facilitățile noastre utilizează exclusiv energie verde, materiale reciclabile și produse ecologice, asigurând un impact minim asupra mediului.

Prin toate aceste servicii, ne dorim să stimulăm creativitatea și productivitatea clienților noștri. Invităm freelanceri, antreprenori și angajați care lucrează la distanță să se alăture comunității noastre și să profite de această ofertă specială.

Preturile incep de la 99 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou virtual, si de la 250 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou de coworking dedicat.

Citeste si:
Vânzări de 29 milioane de euro, în 2023, pentru organizatorul de birouri COS: cât costă investiția într-o amenajare interioară
Vânzări de 29 milioane de euro, în 2023, pentru organizatorul de birouri COS: cât costă investiția într-o amenajare interioară

Hublou Coworking este dedicat oferirii unei experiențe de coworking unice și sustenabile. Situat în București, spațiile noastre sunt concepute pentru a stimula creativitatea, productivitatea și comunitatea. Prioritizăm sustenabilitatea mediului și bunăstarea membrilor noștri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hublou Coworking: livingul tău departe de casă