Lectură de un minut

03 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Hub Convenience ajunge la 22 de unitati la nivel national

Abonează-te pe  

Grupul francez Lagardere Travel Retail continua investitiile in dezvoltarea retelei Hub Convenience. Astfel, in luna august a deschis patru noi unitati comerciale, ajungand astfel la 14 locatii in reteaua Metrorex si la 22 la nivel national, noteaza Magazinul Progresiv.

 

Petruta Ionita, Head Of Marketing & Store Planning a fost citata de aceeasi sursa: "Luna august a fost o luna importanta pentru reteaua Hub Convenience din metroul bucurestean, deoarece am inaugurat patru locatii in statiile de metrou Victoriei (a doua locatie in aceasta statie), Romana, Basarab si Izvor”, a precizat in cadrul companiei. Aceste magazine se disting prin oferta de produse convenience si fresh food take away, adaptata particularitatilor din zonele de tranzit. O provocare majora in privinta ofertei este legata de spatiul de expunere care este foarte limitat”"

Formatele noilor magazine variaza de la 10 metri patrati la 38 de metri patrati, iar investitia pe metru patrat este de 2.000 euro/mp.
Pana la finalul anului, retailerul are in plan sa mai deschida cel putin 2 locatii Hub Convenience, dintre care una in statia de metrou Aviatorilor.
In Romania, compania este prezenta de peste 20 de ani pe piata comertului in zonele de tranzit (Travel Retail) si opereaza o retea de peste 250 de magazine cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute si So! Coffee.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hub Convenience ajunge la 22 de unitati la nivel national