Lectură de 2 minute

06 Jun 2022 - Știri și Noutăți

How technology and sustainable fashion blend? Participă la Fashion Route pe 16 iunie și vei afla

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Conceptul de modă sustenabilă nu unul este nou, însă ia amploare, cu atât mai mult cu cât brandurile de fashion fast-forward au un impact negativ asupra mediului și asupra comunităților. În tot acest timp, clienții sunt din ce în ce mai interesați să afle tot mai multe informatii despre sustenabilitate, tocmai de aceea căutările pentru "modă sustenabilă" au crescut cu 46% în ultimii 5 ani - conform Google Trends. Așadar, ce înseamnă modă sustenabilă și cum poate fi sustenabil un brand de haine? De unde cumperi haine sustenabile? Cum s-a schimbat shopping-ul și cum va arăta viitorul? Cum trebuie sa fie un brand de fashion în 2022?

La aceste întrebări și multe altele vom răspunde pe 16 iunie, de la ora 10:00, la "Fashion ROute: How technology and sustainable fashion blend", conferință dedicată industriei de fashion, organizată de Wall-street.ro. Pentru a urmări conferința online te poți înscrie AICI.

Fashion ROute este un eveniment dedicat industriei de fashion, în care ne propunem să dezbatem cum va evolua piața și cum vor putea brandurile internaționale și locale să se adapteze schimbărilor aduse de transformarea digitală. Într-o perioadă în care vânzările offline au suferit din cauza restricțiilor, comerțul online a venit ca un colac de salvare pentru business-urile din industrie.

În plus, la Fashion ROute conturăm bunele practici din industrie care reușesc să țină aproape consumatorii indiferent de canalul de cumpărare ales și identificăm modul în care arată obiceiurile de consum ale acestora în 2022.

Discuțiile se vor concentra, de asemenea, pe teme precum nevoia de digitalizare a magazinelor de modă, cum arată apetitul românilor pentru brandurile de fashion și ce pot face companiile pentru a oferi consumatorilor variante mai sustenabile.

Printre speakerii celei de-a patra editii a evenimentului Fashion ROute se numără:

  • Raluca Radu, CEO Answear
  • Ana Maria Conache, Country Manager Freywille
  • Corina Cimpoca, fondator MKOR Consulting
  • Alina Tiplea, Co-fondator Ateliermerci.ro & #altrntvshop

Înscrie-te AICI și profită de toate funcționalitățile IC Events:

  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public, poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Conferința „Fashion ROute: How technology and sustainable fashion blend” este susținută de Answear și MKOR.

Citeste si:
Agricultura viitorului, ediția 2024. Evenimentul industriei de profil integrează în premieră o secțiune dedicată retailului, adresând întregul lanț alimentar
Agricultura viitorului, ediția 2024. Evenimentul industriei de profil integrează în premieră o secțiune dedicată retailului, adresând întregul lanț alimentar

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  How technology and sustainable fashion blend? Participă la Fashion Route pe 16 iunie și vei afla