Lectură de 2 minute

25 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Hot-A-Porter devine Terminal Of Fashion și lansează o platformă online de luxury shopping

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Boutique-ul multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului J.W. Marriott, în galerie de shopping de lux The Grand Avenue, devine oficial Terminal of Fashion. Acest proces de rebranding aduce un upgrade magazinului fizic, dar și creează o experiență nouă de shopping online prin lansarea site-ului TOFF.ro .

Terminal Of Fashion - TOFF.ro reunește cele mai importante branduri de lux Valentino, Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Cesare Paciotti, Roberto Cavalli, Sophia Webster, Marcelo Burlon County of Milan, Palm Angels, Unravel Project și altele, ale căror colecții sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați..

“Marcăm un moment important și anume lansarea oficială TOFF.ro (Terminal Of Fashion), un concept nou care vine în întâmpinarea consumatorilor de articole luxury oferindu-le acestora o experiență de shopping online completă. Prin platforma TOFF.ro dorim să punem la dispoziția clienților noștri un acces cât mai facil la toate brandurile din portofoliul nostru și sperăm să devenim curând una din opțiunile preferate de români atunci când doresc să achiziționeze online produse aparținând designerilor de top. Pe lângă brandurile cu care clienții noștri din locația fizică sunt deja obișnuiți, ne bucurăm să anunțăm că boutique-urile Valentino și Dolce&Gabbana vor fi prezente pe platforma TOFF.ro cu întreaga colecție Ready To Wear aflată în galeria The Grand Avenue. Pentru cei care preferă experiența offline, am creat serviciul de Private Shopping – o sesiune de shopping alături de un specialist TOFF.ro, acest serviciu funcționând pe bază de programare” spune Sorin Cordunianu - Operations Officer Manager Terminal Of Fashion - TOFF.RO .

Livrarea și returul produselor sunt gratuite. În plus, clienții pot opta pentru serviciului RESERVE & TRY, având astfel posibilitatea de a proba produsele preferate direct în boutique înainte de achiziționare, dar și pentru ridicarea comenzii sau returul acesteia direct în magazinul aflat în galeria The Grand Avenue, din incinta J. W. Marriott.

Boutique-ul fizic TERMINAL OF FASHION – TOFF.RO funcționează de luni până vineri între orele 11:00 și 19:00, respectiv sâmbătă și duminică între 11:00 și 18:00, la adresa Calea 13 Septembrie nr. 90, București.

Lansat în 2017 în The Grand Avenue București, sub numele HOT-A-PORTER, ca un boutique multibrand de lux cu o suprafață de 190 de metri pătrați, acesta unește o fină selecție de încălțăminte și accesorii de la cele mai importante case de modă și designeri de prestigiu din lume. La sfârșitul anului 2020 magazinul fizic a trecut printr-un proces de rebranding, devenind astfel Terminal Of Fashion – TOFF.RO.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hot-A-Porter devine Terminal Of Fashion și lansează o platformă online de luxury shopping