Lectură de 3 minute

14 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Hornbach, o nouă ediție Târgul de Crăciun cu peste 1.000 de produse specifice sărbătorilor de iarnă

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcÈ›ii È™i grădinărit, organizează È™i anul acesta, pentru a 13-a oară Târgul de Crăciun. Acesta este în desfășurare în toate cele È™apte magazine pe care le deÈ›ine în România È™i sunt aduse peste 1.000 de produse diferite special dedicate sărbătorilor de iarnă, de la decoraÈ›iuni până la ornamente de brad È™i casă.

Târgul de Crăciun de la Hornbach este deschis clienÈ›ilor până la începutul lunii ianuarie 2021 È™i va fi amplasat pe o suprafață de aproximativ 150 mp, în zona de grădină a fiecărui magazin.

„Sortimentul din acest an cuprinde peste 1.000 de articole dedicate Crăciunului. Printre acestea se numără 30 de modele de brazi artificiali, peste 31.000 de metri de beteală în diverse culori È™i forme, mai mult de 150 de modele de globuri de Crăciun simple sau cu LED, din materiale precum sticlă, plastic, catifea È™i lemn, globuri pictate manual È™i peste 90 de tipuri de lumânări de Crăciun. Pe lângă acestea, vom aduce È™i în acest an un sortiment bogat de brazi naturali importaÈ›i din Danemarca“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Reprezentantul companiei a mai afirmat că, în acest an, în interiorul Târgului de Crăciun au fost amenajate suprafeÈ›e tematice ce marchează principalele direcÈ›ii în decorarea cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel:

  • tematica Familie este una tradiÈ›ională, axată pe decoraÈ›iuni în culori precum verde, roÈ™u sau auriu;
  • tematica de amenajare Elegant aduce un aer modern È™i propune culori precum roz, lila sau auriu;
  • tematica Natur aduce decoraÈ›iuni sub gama de culori maro, antracit, albastru închis.
  • sortimentul premium de produse de iluminat dedicat Crăciunului va fi expus sub o formă specială, de tipul shop-in-shop, pentru a fi mai prietenoasă pentru clienÈ›i È™i mai uÈ™or de accesat.

Pe lângă produsele destinate amenajării interioare, Hornbach propune È™i în acest an o gamă variată de articole speciale pentru decorarea grădinilor È™i a spaÈ›iilor exterioare precum instalaÈ›ii, figurine de mari dimensiuni È™i decoraÈ›iuni în ton cu atmosfera de sărbătoare.

„O altă categorie de produse care va avea succes în acest an este cea a globurilor de sticlă pictate manual, produse în România. Acestea sunt inspirate din poveÈ™tile È™i tradiÈ›iile locale È™i suntem siguri că vor fi apreciate de clienÈ›ii noÈ™tri. De asemenea, instalaÈ›iile de brad SMART ce pot fi programate de la distanță vor fi îndrăgite de clienÈ›i“, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.

„Ca în fiecare an, mizăm pe impactul pozitiv pe care îl va avea Târgul de Crăciun asupra cifrei de afaceri a companiei. Este important de menÈ›ionat că toate produsele disponibile în cadrul zonei special amenajate pentru sărbătorile de iarnă pot fi comandate È™i în magazinul nostru online, fiind astfel accesibile unui număr cât mai mare de clienÈ›i din întreaga È›ară“, a completat Mugurel-Horia Rusu.

Potrivit afirmațiilor sale, o parte din produsele destinate Crăciunului provine și de la furnizori locali.

Citeste si:
Cifrele grupului HORNBACH în 2023: ce produse s-au vândut cel mai bine
Cifrele grupului HORNBACH în 2023: ce produse s-au vândut cel mai bine

Fondată în anul 1877, Hornbach este singura companie din domeniul construcÈ›iilor È™i grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 6 generaÈ›ii. În acest moment, concernul deÈ›ine 161 de magazine mixte de materiale de construcÈ›ii È™i grădinărit È™i magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, ElveÈ›ia, Suedia, Slovacia È™i România), dintre care 7 în România (BucureÈ™ti Berceni, BucureÈ™ti Militari, BucureÈ™ti BaloteÈ™ti, BraÈ™ov, TimiÈ™oara, Sibiu È™i Oradea).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Hornbach, o nouă ediÈ›ie Târgul de Crăciun cu peste 1.000 de produse specifice sărbătorilor de iarnă