Lectură de un minut

13 Dec 2019 - Știri și Noutăți

HORNBACH organizeaza ateliere creative cu tematica de Craciun pentru copii

Abonează-te pe  

Atelierele creative vor avea loc in data de 22 decembrie, in toate magazinele Hornbach, iar participarea la ateliere este gratuita.

Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, continua traditia din fiecare an si, cu ocazia sarbatorilor de iarna, va organiza ateliere creative cu tematica de Craciun. Acestea sunt pentru copii si intreaga familie, in cadrul celor sase magazine din Romania.

Evenimentele vor avea loc in data de 22 decembrie, intre orele 10:00 si 16:30, in zona destinata produselor de gradinarit din fiecare magazin, fiind estimata prezenta a peste 250 de participanti in total.

Spiritul Craciunului este foarte important pentru Hornbach si ne dorim ca toti clientii care trec pragul magazinelor noastre sa simta atmosfera de sarbatoare, atat prin decorurile care ii intampina inca de la intrare, cat si prin activitatile pe care le vom realiza cu prilejul Sarbatorilor de iarna. Astfel, pe langa Targul de Craciun si amenajarea magazinelor cu decoratiuni specifice, pregatim si ateliere creative pentru copii, deoarece ei sunt cei care se bucura cel mai mult de aceasta perioada a anului“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.
Potrivit informatiilor acestuia, si in 2019, copiii vor putea participa, in mod gratuit, alaturi de unul sau de ambii parinti, la atelierele creative cu tematica de Craciun. Impreuna cu familia, cei mici isi vor putea pune in practica imaginatia si isi vor putea exersa abilitatile de a construi obiecte decorative deosebite. Micii mesteri de astazi pot deveni marii mesteri de peste cativa ani.
Actiunile pentru copii din luna decembrie se vor desfasura in toate cele sase magazine Hornbach din tara, iar pentru participare este necesara inscrierea, in limita locurilor disponibile, la numarul de telefon +40 749.200.928. Mai multe detalii sunt disponibile si online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HORNBACH organizeaza ateliere creative cu tematica de Craciun pentru copii