Lectură de 3 minute

24 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Hornbach amenajează noul magazin din Cluj-Napoca, pe care îl deschide în iulie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, a început amenajările magazinului din Cluj-Napoca, care va fi inaugurat în luna iulie.

Cel de-al optulea magazin al rețelei pe plan local va avea o suprafață de 23.000 de metri pătrați, păstrând formatul utilizat de Hornbach pe piața din România, și este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare.

„Vom veni în întâmpinarea clujenilor cu un sortiment vast de aproximativ 55.000 de articole mereu în stoc și alte 29.000 disponibile la comandă. În plus, toți clienții noștri pot beneficia de o serie de servicii ce îi pot ajuta în derularea proiectelor de construcții, amenajări și grădinărit. Dintre acestea, cel mai important este serviciul de consiliere profesionistă oferit de toți angajații noștri“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România.

Hornbach Cluj se deschide în iulie

Întreaga suprafață a magazinului este de 23.000 de metri pătrați. Aceasta cuprinde zone speciale precum zona de grădină și ZOO, cu o suprafață de 5.200 de metri pătrați, și cea de drive in, ce ocupă 6.900 de metri pătrați. În plus, clienții magazinului dispun de 335 de locuri de parcare.

Departamentul de feronerie va cuprinde 9.500 de articole, în timp ce zona destinată instalațiilor electrice și corpurilor de iluminat va număra peste 600 de modele sub branduri precum Paulmann, Eglo, Philips și marca proprie Flair, dar și peste 200 km de cablu de diverse tipuri. De asemenea, noul magazin dispune și de produse speciale pentru case inteligente.

Departamentul deco cuprinde peste 6.700 de metri liniari de perdele și draperii, dar și peste 5.600 de metri pătrați de mochete și peste 60.000 de litri de vopseluri.

Sortimentul magazinului cuprinde și peste 200 de modele de parchet, dar și un departament vast dedicat prefabricatelor, cu peste 100 de modele de uși de interior și 30 de modele de uși de exterior pe stoc.

Departamentul de la Hornbach dedicat grădinii

În ceea ce privește departamentul special dedicat produselor de grădină, acesta va cuprinde peste 500 de articole pentru amenajarea unei grădini aparte: pavaje, dale, borduri, jardiniere, elemente de gard, palisade.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

De asemenea, zona dedicată grădinii va oferi peste 600 de modele de ghivece de interior, 850 de ghivece de exterior, mai mult de 150 de tipuri de îngrășăminte organice, minerale și bio pentru plante, pomi fructiferi, arbuști ornamentali și un sortiment de 700 de semințe de flori și legume, dar și o zonă cu grătare și accesoriile aferente.

„Noul nostru magazin va cuprinde și un sortiment mixt și bogat de plante decorative de interior și de exterior, numărând câteva sute de specii“, a subliniat reprezentantul companiei.

Noul magazin Hornbach va avea și un departament de ZOO și acvaristică, cu o suprafață de peste 150 de metri pătrați. Această zonă este dedicată cu precădere iubitorilor de animale și cuprinde un sortiment de hrană pentru câini și pisici cu peste 700 de articole și o gamă dedicată acvaristicii, cu acvarii, hrană, soluții de întreținere a apei și peste 2.000 de pești din circa 200 de specii diferite.

Hornbach deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach amenajează noul magazin din Cluj-Napoca, pe care îl deschide în iulie