Lectură de un minut

28 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Horia Constantinescu renunță la președinția ANPC în favoarea politicii

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Horia Constantinescu renunță la președinția ANPC în favoarea politicii. Acesta a transmis, într-o postare pe Facebook, faptul că se retrage de la șefia Protecției Consumatorilor pentru a candida la Primăria Constanța, din partea PSD. 

Sursa foto: InternetCorp

”Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității. Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța. Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect”, a precizat Constantinescu.

Acesta menționează că ANPC a devenit o instituție funcțională, ”cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile”.

”Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat). Trăiesc senzația unui divorț prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție”, a conchis Horia Constantinescu.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Horia Constantinescu renunță la președinția ANPC în favoarea politicii