Lectură de un minut

07 Mai 2020 - Știri și Noutăți

HORA lansează inițiativa „Masa Bunătății”

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) lansează „Masa Bunătății, o inițiativă prin care companiile donează fonduri care sunt direcționate de către HORA celor 16 restaurante partenere care vor pregăti și livra mese calde cadrelor medicale de la mai multe spitale din București, Deva, Brașov și Drobeta-Turnu Severin, precum și persoanelor fără adăpost din Sectorul 3.

Primul partener care s-a alăturat inițiativei „Masa Bunătății” este Philip Morris România, care va mobiliza, de asemenea, comunitatea de utilizatori IQOS. Compania va dubla donațiile făcute de aceștia. Proiectul „Masa Bunătății” se va derula, în primă etapă, pe perioada lunii mai, cu posibilitatea continuării și în lunile care urmează dacă restricțiile legislative continuă.

Restaurantele partenere sunt membre HORA și au fost selectate conform unor criterii stabilite de organizație pentru a asigura cele mai bune condiții de pregătire și livrare a meselor, precizează HORA.

"Industria HoReCa și oamenii care fac parte din aceasta se confruntă cu o situație fără precendent. Obiectivul nostru este de a ajuta un număr cât mai mare de oameni din industria ospitalității, din domeniul medical, dar și pe cei vulnerabili pentru care fiecare masă este o luptă. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să arătăm solidaritate, să lucrăm împreună ca o comunitate, să ne prindem în acest lanț al faptelor bune numit Masa Bunătății. Sperăm că ni se vor alătura cât mai multe companii și vom putea prinde cât mai multe fapte bune în acest lanț", spune Daniel Mischie, președinte HORA.

Industria ospitalității este una dintre industriile cele mai afectate de criza provocată de pandemia de COVID-19 – 25% dintre șomerii de astăzi pregăteau și serveau mese înainte de criză.

HORA, Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România, este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalității românești. Organizația numără peste 100 de membri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HORA lansează inițiativa „Masa Bunătății”