Lectură de 2 minute

15 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Hop Garden va opera franciza Prepelițescu în București și investește 50.000 de euro în prima locație

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grupul Hop Garden a semnat un acord de franciză cu Prepelițescu Urban Food & DriveIn pentru administrarea în exclusivitate a brandului Prepelițescu pe piața din București și deschiderea primului local din cadrul rețelei de franciză în complexul Magic by Hop Garden din cartierul bucureștean Drumul Taberei.

Începând cu luna mai 2021, Magic Bistro din complexul Magic by Hop Garden devine Prepelițescu și își va modifica meniul și identitatea vizuală în conformitate cu prevederile contractului de franciză.

Investiția totală în organizarea și promovarea noii identități a restaurantului este estimată la 50.000 euro și include activități de reamenajare a spațiilor interioare și exterioare ale localului, proiecte de utilare a bucătăriei, activități de reorganizare și instruire a personalului, activități de marketing și comunicare a noului brand.

Afaceri de jumătate de milion de euro pentru Prepelițescu

Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelițescu, după primul an de activitate.

”Burgeri de prepeliță, gyros de prepeliță, salată cu ouă de prepeliță … și multe alte bunătăți vă așteaptă la restaurantul Prepelițescu, parte a Hop Garden – locație în franciza, acum și în București. După ce, în ultimii 9 ani, am încântat românii cu produsele noastre din carne de prepeliță, la nivel local, a venit momentul ca și locuitorii din Capitala României să beneficieze de bunătățile pe care le putem oferi clientilor noștri.

De aceea, povestea noastră continuă în mod firesc cu acest nou concept pe care vi-l propunem – preparate delicioase, din carne de prepeliță, servite la restaurant, luate la pachet sau livrate direct acasă. Produsele noastre nu au deloc conservanți, nu au coloranți ori alți aditivi alimentari”, a declarat Lucian Stancu, manager Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

Meniul francizorului Prepelițescu

Restaurantul francizat, Prepelițescu – parte a grupului Hop Garden, va prelua meniul francizorului, oferind clienților preparate din carne și ouă de prepeliță, precum: ciotoiașe de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliţă, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepeliță etc.

Lansată în 2020, franciza Prepelițescu Urban Food & DriveIn continuă povestea începută în 2012, odată cu lansarea brandului Ferma bunicii. În 2020, pentru a răspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepeliță, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelițescu si primul concept Urban Healthy Food în Râmnicu Vâlcea, axat pe comercializarea preparatelor pe bază de carne și ouă de prepeliță, din fermele companiei.

Citeste si:
Agroland: platforma avicolă Mihăilești a vândut peste 15 milioane de ouă în prima parte a anului 
Agroland: platforma avicolă Mihăilești a vândut peste 15 milioane de ouă în prima parte a anului 

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, director executiv al grupului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hop Garden va opera franciza Prepelițescu în București și investește 50.000 de euro în prima locație