Lectură de un minut

18 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Homelux anunță reduceri de până la 70% și deschiderea unui nou magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Homelux, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România, aduce vești importante pentru pasionații de design interior. Așteptată cu nerăbdare, promoția de vară a început și vine cu reduceri de până la 70% la o gamă largă de produse de top.

Sursa foto: Homelux

Reducerile de până la -70% sunt o oportunitate pentru cei care au în plan să își renoveze locuința. Capul de afiș al promoțiilor îl reprezintă corpurile de iluminat și decorațiunile, reduse cu până la 70%, urmate de covoare, până la -65%, textile, până la -60%, și mobilier, redus cu până la -55%. Indiferent de bugetul de care dispune fiecare și de stilul preferat, clasic sau modern, etnic sau romantic, în portofoliul Homelux se regăsesc produse pentru toate gusturile și necesitățile.

Promoția se desfășoară în perioada 17 iulie – 20 august și este disponibilă atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele fizice Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma) și Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

De asemenea, retailerul anunță și deschiderea unui nou magazin în țară, precizând, pe pagina de Facebook, că în curând va fi dezvăluit orașul.

”În ce oraș crezi ca va fi noul magazin? Indiciu: este un important centru economic și cultural al țării, așezat în partea central-sudică a României”, notează Homelux.

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat. Produsele răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux anunță reduceri de până la 70% și deschiderea unui nou magazin în România