Lectură de un minut

03 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Homelux a deschis un nou magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Homelux, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România, anunță deschiderea unui nou magazin, în centrul comercial River Plaza Mall, din Ramnicu Vâlcea.  

Sursa foto: Homelux

Cu o gamă diversificată de produse, Homelux oferă soluții complete de amenajare pentru fiecare încăpere a casei, de la living, dining, dormitor, hol până la bucătărie și baie.

Printre produsele disponibile în noul magazin Homelux regăsim canapele și scaune în diverse stiluri și culori, covoare și textile, corpuri de iluminat moderne și clasice și decorațiuni dintre cele mai diverse. Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai pretențioase gusturi.

Noul magazin se desfășoară pe o suprafață de 250 metri pătrați și se află în centrul comercial River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121, Râmnicu Vâlcea. Acesta se alătură altor două magazine din cadrul grupului: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.
Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Homelux a deschis un nou magazin în România