Lectură de un minut

15 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Hochland lanseaza Mozzarella, un nou produs din gama Delicii Calde

Abonează-te pe  

Hochland incepe anul cu o veste importanta pentru portofoliul actual si intra intr-o noua categorie prin lansarea gamei Hochland Mozzarella. Special creata pentru retetele pregatite la cald, noua Mozzarella este dezvoltata si produsa de catre echipa locala din Sovata, care a adus pe piata o branza delicioasa, care se gratineaza uniform si transforma orice masa intr-una memorabila.

Noul produs completeaza gama Delicii Calde, prin care Hochland le propune consumatorilor o solutie savuroasa si la indemana pentru cina din fiecare zi a saptamanii.

Odata cu lansarea Hochland Mozzarella, consumatorii sunt invitati sa devina creativi in bucatarie si sa realizeze combinatii delicioase si cat mai variate. Special gandita pentru a se topi armonios si pentru a se intinde cat mai usor, Mozzarella poate deveni elementul cheie pentru orice reteta de pizza, paste sau legume gratinate. Pentru a raspunde unei varietati cat mai mari de idei si nevoi, exista patru tipuri de ambalare disponibile in magazine: blocuri de 140g, 300g, 700g, precum si varianta la galantar (1800g).

Lansarea va fi anuntata prin intermediul unei ample campanii de comunicare, vizibila atat online, cat si offline, incepand cu luna martie.

Cu aceasta lansare, Hochland intregeste gama Delicii Calde si aduce valoare adaugata portofoliului deja existent. Noul produs este disponibil in magazine incepand cu martie 2019.
Hochland este unul dintre cei mai puternici producatori de branzeturi din lume, avand 11 unitati de productie in Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania, Rusia, Statele Unite ale Americii, un numar de peste 4.000 de angajati si o productie de branzeturi de aproximativ 300.000 tone anual. In Romania, Hochland este liderul pietei de branzeturi, avand un portofoliu care include o gama larga de sortimente, de la branza topita la cascaval, creme de branza, telemea, specialitati precum Branza Praid sau Delicii Calde.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hochland lanseaza Mozzarella, un nou produs din gama Delicii Calde