Lectură de un minut

01 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul austriac Hervis Sports deschide a sasea locatie din Bucuresti in ParkLake

Unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata de retail cu articole sportive din Europa, Hervis Sports, deschide pe 10 septembrie a sasea locatie din Bucuresti, in complexul comercial ParkLake.

Al 18-lea magazin din tara are o suprafata de 1000 mp si acopera o gama variata de echipamente pentru sportivii amatori sau profesionisti.

Produsele comercializate sunt dedicate atat sporturilor indoor si outdoor (ciclism, fitness, alergare, tenis, inot, sporturi de echipa, bodybuilding), cat si activitatilor de timp liber.

Cu ocazia inaugurarii magazinului, cumparatorii Hervis vor avea oferte speciale la multe articole. De exemplu incaltamintea Adidas Cacity va costa doar 119,99 RON, iar bicicleta mountain bike X-Fact Mission pentru adulti va fi 555 RON sau treningul Adidas cu 149,99 RON.

In plus, daca esti printre primii 300 de clienti si ai cumparat produse in valoare de peste 30 RON, vei primi un rucsac  in valoare de 89.99 RON.

Citeste si:
Apă gratis: 39 de locații din București oferă apă filtrată persoanelor cu propria sticlă reutilizabilă

adidas cacity

Vizitatorii vor putea gasi in noul magazin Hervis produse ale unor branduri recunoscute la nivel international Adidas, Asics, Nike, Puma, Columbia, Salomon, Wilson, Kettler, dar si ale brandurilor proprii Hervis - X-Fact, Kilimanjaro, Scirocco, Cygnus, Benger.

Hervis Sports este partener in organizarea multor evenimente sportive in toate tarile unde activeaza si actioneaza sub motto-ul Get Movin' care simbolizeaza dedicatia pentru un stil de viata mai bun prin miscare.

Sursa foto: hervis-sports.ro

Citeste si:
KFC, Pizza Hut și Taco Bell recrutează și organizează un târg de joburi față în față, în București, la finalul lunii iulie

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul austriac Hervis Sports deschide a sasea locatie din Bucuresti in ParkLake