Lectură de un minut

01 Sep 2016 - Știri și Noutăți

Retailerul austriac Hervis Sports deschide a sasea locatie din Bucuresti in ParkLake

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata de retail cu articole sportive din Europa, Hervis Sports, deschide pe 10 septembrie a sasea locatie din Bucuresti, in complexul comercial ParkLake.

Al 18-lea magazin din tara are o suprafata de 1000 mp si acopera o gama variata de echipamente pentru sportivii amatori sau profesionisti.

Produsele comercializate sunt dedicate atat sporturilor indoor si outdoor (ciclism, fitness, alergare, tenis, inot, sporturi de echipa, bodybuilding), cat si activitatilor de timp liber.

Cu ocazia inaugurarii magazinului, cumparatorii Hervis vor avea oferte speciale la multe articole. De exemplu incaltamintea Adidas Cacity va costa doar 119,99 RON, iar bicicleta mountain bike X-Fact Mission pentru adulti va fi 555 RON sau treningul Adidas cu 149,99 RON.

In plus, daca esti printre primii 300 de clienti si ai cumparat produse in valoare de peste 30 RON, vei primi un rucsac in valoare de 89.99 RON.

adidas cacity

Vizitatorii vor putea gasi in noul magazin Hervis produse ale unor branduri recunoscute la nivel international Adidas, Asics, Nike, Puma, Columbia, Salomon, Wilson, Kettler, dar si ale brandurilor proprii Hervis - X-Fact, Kilimanjaro, Scirocco, Cygnus, Benger.

Hervis Sports este partener in organizarea multor evenimente sportive in toate tarile unde activeaza si actioneaza sub motto-ul Get Movin' care simbolizeaza dedicatia pentru un stil de viata mai bun prin miscare.

Citeste si:
Via Profi a ajuns la un total de circa 400 de producători. Ce se va întâmpla cu proiectul după preluarea rețelei de către Mega Image 
Via Profi a ajuns la un total de circa 400 de producători. Ce se va întâmpla cu proiectul după preluarea rețelei de către Mega Image 

Sursa foto: hervis-sports.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul austriac Hervis Sports deschide a sasea locatie din Bucuresti in ParkLake