Lectură de 2 minute

09 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Producătorul de energizante Hell investește 22 de milioane de euro în producția băuturilor pe bază pe cafea și lapte

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Hell Energy, producător internațional de băuturi energizante și răcoritoare, îsi extinde complexul de fabrici din Ungaria cu o nouă unitate de îmbuteliere dedicată băuturilor pe bază de cafea și lapte din portofoliul său, după o investiție de 22 de milioane de euro. Astfel, linia de produse Hell Energy Coffee va fi de acum înainte fabricată „in house”, după ce până acum era fabricată în Germania.

Odată cu deschiderea noii unități de îmbuteliere, capacitatea zilnică de producție atinge 8 milioane de doze pe zi. Cu această nouă unitate, producătorul maghiar totalizează peste 250 de milioane de euro investiți în ultimii 10 ani pentru dezvoltarea bradului.

Construcția noii fabrici de 11.880 m2 a început în noiembrie anul trecut și va permite producția proprie de băuturi pe bază de lapte, ambalate în cutii de aluminiu reciclat. Această investiție vine după ce noua categorie de produse s-a bucurat de succes, mai ales pe piețele din Grecia și Ungaria și atacă aceeași poziție pe celelalte piețe pe care este prezentă. Fabrica HELL din Szikszó va putea produce 50.000 de produse premium pe oră.

„Odată cu deschiderea fabricii noastre de ultimă generație dedicată cafelei cu lapte, vom putea produce nu doar gama noastră de băuturi energizante Hell, disponibile în peste 50 de țări, ci și noua noastră gamă Hell Energy Coffee folosind cea mai înaltă tehnologie la nivel de fabrică”, a declarat Barnabás Cserekly, CEO Hell Energy.

Hell Energy, focus pe categoria de cafea

În prezent, gama Energy Coffee este deja disponibilă în 20 de țări, printre care și Croația, Marea Britanie, România și Grecia. De asemenea, în perioada următoare, produsele vor fi disponibile în cel mai verde ambalaj produs din 75% aluminiu reciclat, un lucru unic în sectorul băuturilor de acest gen.

Hell Energy este unul dintre cele mai dinamice branduri din industria bunurilor de larg consum din lume. Prima gamă de produse a companiei, băuturile energizante HELL, a fost introdusă în 2004 și a câștigat popularitate globală cu o viteză record - astăzi, aceste produse sunt disponibile în peste 50 de țări de pe 5 continente.

Portofoliul a fost extins în 2013 cu băuturile de tip ‘ice tea’ XIXO și băuturi carbogazoase XIXO. În vara anului 2019, Hell Energy Coffee fost introdusă pe piață în trei variante Latte, Capuccino și Slim Latte. Până în prezent, acestea au fost produse în Germania.

Citeste si:
De'Longhi a lansat espressorul Rivelia și în România
De'Longhi a lansat espressorul Rivelia și în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de energizante Hell investește 22 de milioane de euro în producția băuturilor pe bază pe cafea și lapte