Lectură de 2 minute

04 Jun 2020 - Știri și Noutăți

Hard Rock Cafe livrează prin Tazz by eMAG

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Rock Cafe pot fi comandate acasă sau de la birou, prin intermediul serviciului de livrare la domiciliu Tazz by eMAG, potrivit unui comunicat de presă. 

Cele mai populare produse din meniul Hard Rock Cafe sunt disponibile zilnic, în intervalul 12.00-21.00, direct din aplicația Tazz by eMAG, care poate fi accesată din AppStore sau Google Store, dar și online pe www.tazz.ro. Livrările acoperă o arie de 10 km în București, iar în luna iunie clienții beneficiază de gratuitate.

„Perioada dificilă pe care o traversăm cu toții ne-a provocat să găsim noi moduri prin care să rămânem alături de clienții noștri, aducând gusturile Hard Rock Cafe mai aproape de ei, pentru a fi savurate de acasă. Pentru a le mulțumi tuturor, marcăm lansarea acestui serviciu cu o reducere de 15% la comenzile de steak burgers din această lună și livrare gratuită, iar plata contactless completează promisiunea noastră pentru o experiență de calitate și sigură”, a declarat Marius Băban, directorul general Hard Rock Cafe București.

Plata se poate face contactless, iar pentru comenzile de steak burgers efectuate în luna iunie, clienții primesc o reducere de 15%. Pentru toate comenzile efectuate pe Tazz by eMAG nu există o limită de comandă minimă. De asemenea clienții au opțiunea de a comanda cu ridicare personală la numărul 0754 400 900.

Meniul disponibil prin livrarea la domiciliu include o selecție variată de aperitive, salate, burgeri și steak burgeri, dar și specialități ale casei, garnituri, deserturi și băuturi.

Cu locații în 75 de țări, care includ 185 de restaurante, 27 de hoteluri și 12 cazinouri, Hard Rock International (HRI) este una dintre cele mai recunoscute companii la nivel global. Restaurantul este prezent, în România, de 12 ani.

Tazz by eMAG este numele sub care, începând din luna aprilie 2020, a ales să comunice platforma EuCeMananc, care astfel și-a extins serviciile, de la food ordering la orice produse necesare pentru casă, cu livrare rapidă, în 60 de minute. Noul brand este rezultatul parteneriatului încheiat în toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat în acționariatul companiei EuCeMananc.

Citeste si:
Tranzacție în logistică: Packeta Group, companie din care face parte și Packeta România, va fi vândută către un consorțiu de investitori
Tranzacție în logistică: Packeta Group, companie din care face parte și Packeta România, va fi vândută către un consorțiu de investitori
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hard Rock Cafe livrează prin Tazz by eMAG