Lectură de un minut

16 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Halloween, o sărbătoare de 3,6 miliarde de dolari. Cine e producătorul de dulciuri cu cele mai mari încasări 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Halloween este cea mai importantă zi din an pentru producătorii de dulciuri, cum ar fi Mars. Federația Națională de Retail din SUA prezice că anul acesta consumatorii vor cheltui 3,6 miliarde de dolari pe dulciuri de Halloween. Portofoliul de dulciuri al Mars include Snickers, Twix, Three Musketeers și M&M's. 

Sursa foto: Unsplash

Timp de 11 luni pe an, Tim LeBel este președintele de vânzări al Mars Wrigley. Dar pentru luna octombrie, el poartă un nou titlu: Chief Halloween Officer.

Vreme de zeci de ani, sărbătoarea de toamnă a fost cea mai importantă zi din an pentru producătorii de dulciuri. În ultimii ani, Halloween-ul s-a extins, de asemenea, pentru a deveni un sezon de trei luni pentru Mars și rivali precum Hershey, Ferrero și Mondelez , precum și pentru comercianții care le aprovizionează bomboanele, scrie CNBC.

Federația Națională de Comerț estimează venituri de 3,6 miliarde de dolari pe vânzarea dulciurilor de Halloween în acest an, în creștere de la 3,1 miliarde de dolari anul trecut, chiar dacă mulți cumpărători își reduc cheltuielile în alte domenii.

Anul acesta, Mars mai are câteva trucuri în mânecă, cum ar fi Skittles Shriekers. Fiecare pungă include Skittles clasice cu câteva Skittles cu gust acrișor, care arată la fel ca restul pungii.

Dar planurile de Halloween ale Mars vor include întotdeauna clasicele, cum ar fi batoanele Snickers, care sunt a doua cea mai bine vândută ciocolată de Halloween, după ciocolatele Reese's de la Hershey's. Trei dintre pungile de varietăți ale Mars au intrat în top 10 pentru cele mai populare sortimente, potrivit companiei.

Mars este o afacere de familie începută în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Citeste si:
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Nestlé și Danone vor încetini creșterea prețurilor după ani de scumpiri puternice
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Halloween, o sărbătoare de 3,6 miliarde de dolari. Cine e producătorul de dulciuri cu cele mai mari încasări