Lectură de un minut

13 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Hala Terminal din Piața Obor va fi modernizată. Cât costă lucrările

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primăria Sectorului 2 reabilitează şi modernizează Hala Terminal din Piaţa Obor, pentru a creşte atât gradul de confort al cumpărătorilor, cât şi al comercianţilor care îşi desfăşoară activitatea în acest spaţiu.

Sursa foto: Nicorel Nicorescu/ Facebook

”Astfel, cei care îşi fac cumpărăturile în Hala Terminal se vor putea bucura de condiții civilizate, demne de o capitală europeană. S-a stabilit să se adopte proiectul iniţial de reabilitare a Halei Terminal la cele mai noi standarde europene şi să se realizeze o reconstrucție mai amplă. Nu vor fi doar la reparații, ci se va izola termic şi la exterior clădirea, pentru a menține temperatura la un nivel optim în interiorul halei, fără pierderi de căldură, şi implicit, cu un consum mai scăzut de energie”, a precizat Nicorel Nicorescu, consilier la PMB.

Potrivit acestuia, se vor repara interiorul şi exteriorul clădirii, se va recompensa hala şi se vor reface instalaţiile sanitare, electrice şi termice.

Pentru suprafaţa de 2284.20 mp este necesară o investiţie în valoare totală de 6.902.020,72 lei fără TVA. Proiectul de modernizare va dura 12 luni de la momentul începerii lucrărilor.

Hala Terminal din Piața Obor a fost construită între anii 1999-2000, iar de 23 de ani, clădirea nu a mai fost modernizată.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hala Terminal din Piața Obor va fi modernizată. Cât costă lucrările