Lectură de 6 minute

10 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Haine bebe: magazinele cu cele mai ieftine prețuri pentru body-uri și salopete din bumbac

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Hainele de bebeluși sunt printre cele mai căutate articole vestimentare și reprezintă, de cele mai multe ori, o provocare pentru părinți. Cumpărăturile pentru un nou-născut pot fi, adesea, copleșitoare, având în vedere diversitatea magazinelor și a hainelor de pe piață. Dincolo de modelele, culorile și formele hainelor, îmbrăcămintea pentru bebluși trebuie să fie confortabilă, practică și din materiale care să nu irite pielea sensibilă a bebelușilor. Retail.ro a realizat o selecție a magazinelor cu haine pentru bebeluși la prețuri accesibile.

Pentru a cumpăra hainele pentru bebeluși, părinții trebuie să țină cont și de etapele de creștere ale acestuia, având în vedere că primul an de viață este cel în care bebelușul se dezvoltă cel mai mult. În plus, bebelușii sunt mult mai sensibili, având trei straturi de piele, comparativ cu cele 10 straturi pe care le are un adult, spun experții Medlife.

De asemenea, îmbrăcămintea bebelușilor trebuie să fie din bumbac și trebuie să fie bine spălată și clătită, iar părinții trebuie să evite articolele din materiale supraelastice si sintetice, care nu lasa pielea bebelusului sa respire.

Prețul hainelor pentru bebeluși este un aspect important, având în vedere stagiile de creștere și procesul de dezvoltare din primii ani de viață.

Pepco - haine bebe ieftine

Pepco, lanțul de magazine cu produse la prețuri accesibile, este prezent de 6 ani pe piața din România. Retailerul și-a început activitatea în urmă cu 20 de ani în Polonia și, în prezent, are magazine în 13 țări din Eropa.

Pepco a devenit unul dintre cele mai cunoscute magazine cu haine pentru copii și bebeluși, dezvoltând ulterior și segmentul de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați. Lanțul de magazine are produse pentru bebeluși și copii, cu prețuri începând de la 7 lei pe articol până la 30 de lei pe articol vestimentar din bumbac. Printre articolele de bebeluși se numără body-uri, salopete, seturi, compleuri, rochii, tricouri și pantaloni scurți.

Pepco operează peste 2.000 de magazine în 12 țări (Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Estonia, Ungaria, Lituania, Letonia, România, Polonia, Slovacia, Slovenia, Italia), urmând să se extindă și pe noi piețe precum Serbia. Compania are pe plan local afaceri de peste 1,3 miliarde de lei şi peste 300 de magazine în România și își propune, pe termen lung.

TEX Carrefour - haine bebe

Brandul TEX, disponibil exclusiv la Carrefour, cuprinde haine pentru bebeluși și copii la prețuri accesibile. Prețurile hainelor variază de la 10 lei la articole de până la 100 de lei. Gama cuprinde seturi pentru bebeluși, jachete, salopete, tricouri și body-uri pentru copii.

Citeste si:
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise
Programul magazinelor Kaufland de Paște: când vor fi acestea închise

Retailerul a lansat la finalul anului 2020 și gama TEX Responsabil, care include piese vestimentare și articole pentru casă. Astfel, până în 2030, TEX își asumă că 100% din materiile prime folosite pentru produsele sale vor fi de provenienţă controlată și obţinute în mod sustenabil.

Gama de articole TEX Responsabil este accesibilă online oriunde în țară, prin Carrefour.ro, dar și în pop-up shop-urile dedicate din două hipermarketuri Carrefour din București, primul amenajat în Carrefour Corbeanca, iar al doilea în Carrefour Park Lake.

Kuniboo, marca Kaufland de haine pentru bebeluși

Kaufland a lansat în 2018 propria gamă de haine pentru bebeluși și copii de până la 6 ani. Gama cuprinde tricouri, body-uri cu mânecă lungă sau scurtă, colanți, scutece textile, jucării, prosoape, păturici, bavete, pijamale, căciulițe și dresuri și șosete. Prețurile articolelor pentru bebeluși variază

Produsele Kuniboo sunt certificate cu standardul OEKO-TEX® 100, un sistem de certificare al produselor textile de rang mondial, independent, cu un nivel ridicat de siguranță, incluzând verificări ale substanțelor toxice sau chimice cu risc cat de mic pentru sănătate. Toate fibrele naturale utilizate în produsele marca KUNIBOO provin din bumbac bio certificat conform GOTS (Global Organic Textile Standards). Produsele pot fi găsite în magazinele Kaufland.

Lupilu - gama Lidl cu haine pentru bebeluși

Lidl a lansat gama proprie de haine pentru copii Lupilu care comercializează articole vestimentare pentru bebe și copii la prețuri accesibile, începând cu 10 lei. Gama cuprinde și o serie de produse de îngrijire pentru copii, printre care scutece, bavete de unică folosință, șervețele umede, dischete sanitare, cearșafuri absorbante și bețișoare sanitare pentru igienă. Pe segmentul articolelor vestimentare, Lupilu are body-uri și costumașe, dar și haine pentru femeile gravide.

În plus, în cadrul companiei, Lidl a lansat și platforma ,,Familia suntem noi!'' unde sunt publicate informații, recomandări și sfaturi pentru părinți cu privire la alimentația și starea de bine a bebelușilor.

BebeTei - haine special create pentru bebeluși

BebeTei are haine pentru bebeluși și copii de toate vârstele cu sume de până la 100 de lei, dar și produse de îngrijire pentru cei mici. Lanțul de magazine controlat de antreprenoarele Roxana Maftei și Irina Cuibotaru cuprinde salopete, body-uri pentru bebeluși, seturi de tricouri și pantaloni și rochițe, dar și accesorii. Produsele sunt disponibile în magazinul online , dar și în magazinele fizice BebeTei din țară.

Brandurile Farmacia Tei și Bebe Tei au trecut de pragul de 1 miliard de lei, înregistrând împreună un profit net de peste 45 de milioane de lei. Magazinul Bebe Tei a avut anul trecut afaceri nete de 382,3 milioane de lei și un profit net de 17,1 milioane de lei, cu cei 354 de angajați. În pandemie, lanțul de magazine a înregistrat o creștere considerabilă, ajungând la 1,1 miliarde de lei.

Haine bebe H&M

Retailerul suedez a lansat propria colecție de haine pentru bebeluși și copii de toate vârstele, oferind o gamă variată de articole vestimentare, unele lansate în parteneriat cu designeri renumiți. Hainele din colecție pot fi găsite la prețuri de până la 100 de lei, atât în magazinul online, cât și în toate magazinele fizice ale H&M din țară.

H&M deține la nivel global aproape 5.000 de magazine, iar pe piața din România, retailerul deține o rețea de 56 de magazine si un shop online.

Sinsay - îmbrăcăminte la prețuri accesibile

Sinsay, parte a grupului LPP Fashion, este unul dintre magazinele cu o gamă variată de haine pentru bebeluși, printre care se numără: body-uri, tricouri, rochii, seturi, pulovere, pantaloni, șosete, articole pentru plajă și accesorii. Prețul pentru un produs variază între 10 și 50 de lei și pot fi găsite în magazinul online și în magazinele fizice.

Sinsay este cel mai recent brand adăugat în portofoliul grupului polonez LPP, fiind lansat în 2013. În esență, Sinsay a fost gândit ca un brand dedicat adolescentelor, însă odată cu nouă strategie de dezvoltare, colecția brandului a fost completată. Au fost lansate colecțiile: Fox & Bunny dedicată copiilor și bebelușilor, colecția pentru bărbați, precum și cea de articole și accesorii pentru casă, toate la prețuri mici.

În prezent Sinsay deține 25 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Haine bebe: magazinele cu cele mai ieftine prețuri pentru body-uri și salopete din bumbac