Lectură de un minut

19 Nov 2014 - Știri și Noutăți

H&M da startul vanzarilor online in Romania din 2015

Retailerul suedez de moda Hennes & Mauritz (H&M), care detine 37 de magazine pe in Romania, va lansa anul viitor si magazinul online, a anuntat compania, scrie Mediafax.

H&M are in plan pentru 2015 lansarea a noi magazine online si in Belgia, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Portugalia si Slovacia, se arata intr-un anunt al companiei.

Primul magazin online H&M a fost deschis in Suedia, tara de origine a companiei, urmat de cele din Danemarca, Norvegia, Finlanda, Germania, Austria, Marea Britanie, Olanda si Statele Unite ale Americii.

In primele noua luni ale anului fiscal curent, perioada decembrie 2013 - august 2014, vanzarile H&M Romania au crescut cu 39%, la 864 de milioane de coroane (94,1 milioane de euro) de la 620 de milioane de coroane suedeze in acelasi interval al anului trecut. In Romania peste 20 de fabrici lucreaza pentru retailerul suedez.

Principalul competitor, Inditex, a intrat la inceputul lunii aprilie in zona comertului online cu brandul Zara. Grupul spaniol a introdus anul trecut si platforma online pentru Pull&Bear.

Citeste si:
Adidas a pierdut aproape 400 milioane de dolari în trimestrul doi, deși vânzările online s-au dublat

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  H&M da startul vanzarilor online in Romania din 2015