Lectură de 3 minute

22 Nov 2023 - Știri și Noutăți

GXO prelungește parteneriatul cu Avon și va distribui produsele Avon în peste 50 de țări

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

GXO Logistics, furnizor de servicii logistice contractuale din lume, a anunțat că își prelungește acordul cu Avon. GXO a sprijinit operațiunile Avon timp de 15 ani.

Sursa foto: GXO Logistics

GXO administrează un centru din Garwolin, care sprijină cea mai mare fabrică Avon din Europa, cu operațiuni de distribuție a produselor companiei în peste 50 de țări din Europa, Africa și Asia. Serviciile oferite de GXO includ depozitarea, servicii cu valoare adăugată și suport pentru producție. GXO a dedicat 2.000 de metri pătrați serviciilor cu valoare adăugată, cum ar fi împachetarea cadourilor și mesajele personalizate de sărbători pe felicitări decorative, care oferă consumatorilor finali o experiență personalizată în momentul deschiderii cutiei.

De asemenea, centrul din Garwolin permite GXO să sprijine activitățile omnichannel ale Avon. Oferă o gamă largă de servicii de co-ambalare de înaltă calitate, inclusiv etichetare specializată și coduri QR, iar în fiecare an, echipa realizează mii de seturi promoționale diferite, inclusiv pungi, tăvițe și cutii de cadouri pentru ocazii precum Paștele, Adventul și Crăciunul.

De asemenea, GXO ajută Avon să îndeplinească cerințele legale și să eticheteze produsele pentru modificările legislative aplicabile pe diferite piețe, iar soluțiile noastre WMS optimizează eficiența și productivitatea. GXO oferă, de asemenea, soluții de depozitare partajată pentru Avon și furnizorii săi, care oferă acces imediat la spații de înaltă calitate ce susțin creșterea, minimizând în același timp costurile de operare pe alte piețe din Europa.

GXO, în parteneriat cu Avon, urmărește obiective ambițioase în materie de mediu la depozitul său din Garwolin. Unitatea a fost certificată ISO 9001 din 2010 și ISO 14001 din 2014. Aceasta reduce cantitatea de deșeuri generate prin reutilizarea materialelor (de exemplu, cartonul), prin reciclarea a aproximativ 97% din deșeurile de hârtie pentru ambalaje și a 90% din filmele de plastic și prin utilizarea înregistrărilor electronice pentru a diminua cantitatea de documente tipărite. De asemenea, situl utilizează iluminatul cu LED-uri pentru a reduce consumul de energie și, prin optimizarea circulației stivuitoarelor, a redus numărul de încărcări necesare ale bateriilor și, prin urmare, cantitatea de energie consumată de stațiile de încărcare.

La nivel global, GXO procesează peste 1 miliard de produse de înfrumusețare în fiecare an și operează peste 40 de locații dedicate furnizării de soluții logistice pentru mărcile de lux ale unor companii de top din industria frumuseții și a wellness-ului. GXO optimizează lanțurile de aprovizionare, folosindu-se de tehnologia, amploarea și expertiza sa de vârf din industrie pentru a îmbunătăți fluxul de bunuri și a oferi cea mai bună experiență de consum pentru comerțul electronic, distribuția omnichannel și logistica inversă.

Pentru a vedea GXO în acțiune pentru clienții săi din domeniul frumuseții și al wellness-ului, un scurt videoclip este disponibil aici. Recenta achiziție a PFSweb de către GXO aduce capacități suplimentare cu valoare adăugată, inclusiv servicii de asistență pentru clienți la nivel înalt, plăți sigure și protecție împotriva fraudei precum și sisteme de agregare a comenzilor din diferite surse.

GXO Logistics este un mare furnizor de servicii logistice contractuale dedicate din lume și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO se angajează să ofere un loc de muncă diversificat, de clasă mondială, pentru peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de unități care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Compania colaborează cu cele mai importante companii de top din lume pentru a răspunde provocărilor logistice complexe cu soluții avansate din punct de vedere tehnologic pentru lanțul de aprovizionare și comerț electronic, la scară largă și cu rapiditate. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA.

Citeste si:
AVON deschide primul magazin flagship din România și dă startul unui nou model de franciză la nivel național
AVON deschide primul magazin flagship din România și dă startul unui nou model de franciză la nivel național

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GXO prelungește parteneriatul cu Avon și va distribui produsele Avon în peste 50 de țări