Lectură de un minut

18 Apr 2023 - Știri și Noutăți

GXO Logistics a devenit partenerul de depozitare a alimentelor pentru lanțul de supermarketuri Sainsbury's

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

GXO Logistics, furnizor de logistică contractuală, a fost selectat de Sainsbury's, al doilea cel mai mare lanț de supermarketuri din Regatul Unit, pentru a fi partenerul său de depozitare dedicat pentru alimente proaspete și congelate. Ca parte a modificărilor aduse operațiunilor sale logistice, Sainsbury's își va unifica depozitarea produselor alimentare de la trei parteneri logistici diferiți la GXO.

Sursa foto: GXO/ Sainsbury`s

GXO are un parteneriat de lungă durată cu Sainsbury's, sprijinind agenda de sustenabilitate a companiei prin gestionarea a nouă locații de logistică inversă, precum și a unui depozit de alimente. Ca parte a noului acord, GXO își va extinde serviciile pentru a opera încă șase depozite pentru alimente proaspete și congelate la nivel național, aducând expertiza sa în domeniul tehnologiei, soluții de depozitare personalizate și capacități de vârf în industrie.

Ca parte a modificărilor aduse operațiunilor de logistică ale Sainsbury, toți colegii afectați vor fi transferați la noii furnizori ai Sainsbury, inclusiv la GXO, în cursul anilor 2023 și 2024, iar consultările încep acum. În următoarele 15 luni, Sainsbury's va colabora îndeaproape cu colegii, sindicatele și partenerii pentru a da prioritate și a-i sprijini pe cei care sunt afectați de aceste schimbări.

GXO Logistics este furnizor de servicii logistice contractuale și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO are peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de locații care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA. Vizitați GXO.com pentru mai multe informații și conectați-vă cu GXO pe LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram și YouTube.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GXO Logistics a devenit partenerul de depozitare a alimentelor pentru lanțul de supermarketuri Sainsbury's