Lectură de 2 minute

28 Oct 2014 - Știri și Noutăți

Guess va deschide in noiembrie un magazin outlet in Fashion House Outlet

Brandul american de lux Guess va deschide in noiembrie un magazin outlet in Fashion House Outlet Centre din vestul Capitalei, a declarat Brendon O’Reilly, managing director Fashion House Group, care are in plan dezvoltarea celui de-al doilea mall de tip outlet din Bucuresti, in 2015.

Fashion House Outlet Centre, operat de Fashion House Group, a fost deschis in 2008 in parcul de retail West Park, dezvoltat de grupul belgian Liebrecht&Wood. Din 2010, Fashion House Group este parte a Liebrecht&Wood.

"Centrul are 53 de chiriasi, incluzand branduri precum Adidas, Puma, Levi’s, Diesel, Gatta or Tom Tailor. In plus, putem sa anuntam ca din noiembrie, Fashion House Outlet Centre Bucharest va gazdui un magazin outlet Guess, primul de acest gen al brandului american din Romania", a adaugat O’Reilly.

Centrul are in total 20.000 de metri patrati suprafata inchiriabila si a atras o investitie de 60 de milioane de euro.
"In prezent sunt 11 spatii goale in parc, dar adaugam tot timpul noi chiriasi. In ultimele 12 luni am semnat 6 noi contracte, iar ceea ce este important este ca vedem un numar mai mare de retaileri interesati sa deschida magazine in centre de tip outlet in acest an. Dupa cativa ani de incetinire economica, retailerii in Romania sunt interesati acum de expansiune, cautand noi cai de a-si creste businessul, utilizand ca mijloace un centru de outlet, pentru a vinde stocurile ramase din sezoanele anterioare", a adaugat reprezentantul Fashion House Group.

Grupul belgian Liebrecht&Wood mai detine 42 de hectare de teren in zona de Este a Bucurestiului, in Cernica, unde intentioneaza sa dezvolte un parc de retail, inclusiv un centru de tip outlet.

"Ne focusam pe proiectul pe care il avem in prezent in Bucuresti si de asemenea detinem 42 de hectare de teren in zona de est a Bucurestiului, Cernica Park. In prezent, dezvoltam acest teren cu drumuri, electricitate si canalizare si planul nostru este sa incepem in a doua parte a anlui viitor dezvoltarea proiectului, compus din Retail Park Fashion House si dintr-o componenta de petrecere a timpului liber. Discutiile cu retailerii din Fashion House Bucharest West Park cu privire la al doilea centru de tip outlet in partea de sud a Bucurestiului sunt pozitive", a afirmat O'Reilly.
Centrul de la Cernica ar urma sa aiba 17.500 metri patrati, 93 de magazine si 1.400 de locuri de parcare, terenul fiind amplasat chiar langa autostrada Bucuresti-Constanta.

Mai multe pe: Mediafax.ro