Lectură de un minut

17 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Grupul polonez LPP a deschis cel de-al 50-lea magazin in Romania

Abonează-te pe  

Retailerul polonez de moda LPP, care opereaza pe piata locala brandurile Reserved, Cropp, House, Mohito si Sinsay, a inaugurat cel de-al 50-lea magazin al retelei din Romania, in centrul comercial Shopping City Center Sibiu.

Noul magazin LPP sub brandul Reserved, unul dintre cele mai populare branduri de moda din Europa, ocupa o suprafata de aproximativ 2500 mp si este cel de al 16-lea magazin Reserved deschis la nivel local. Incepand cu 26 aprilie, clientii sunt asteptati sa descopere piese vestimentare reinterpretate si transformate de designerii Reserved in colectii pret-a-porter casual pentru intreaga familie.

„Romania este una dintre pietele cele mai dinamice pentru retail, iar pentru grupul LPP este tara care a inregistrat cea mai rapida evolutie a vanzarilor in ultimii ani. De aceea, planurile noastre urmaresc in continuare atat consolidarea cat si extinderea prezentei noastre pe piata locala. Desi ne-am propus sa deschidem 8 magazine pana la jumatatea anului, am reusit sa deschidem deja 10, pana la finalul lunii aprilie. Avem echipe foarte bine pregatite si dedicate proiectelor, care au facut ca fiecare deschidere de magazin sa fie de succes.
Cele mai recente colectii Reserved sunt foarte apreciate de catre consumatorii nostri, iar rezultatele noastre demonstreaza acest fapt. Suntem convinsi ca si sibienii vor fi cuceriti de calitatea si de diversitatea colectiilor si vor gasi inspiratie pentru a-si construi propriul stil”, a declarat Alina Bistreanu, Director General LPP Romania.
Pentru 2019, retailerul si-a propus sa continue expansiunea pe piata romaneasca, avand ca obiectiv sa adauge in portofoliul celor cinci branduri, alte magazine in noi orase din tara si sa isi consolideze prezenta prin intermediul canalului e-commerce, anuntand deja constructia unui centru de distributie in Romania, dedicat operatiunilor online.
Grupul mizeaza pe apetitul romanilor pentru colectii diverse, constante, inspirationale si pe produse de calitate la preturi avantajoase.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul polonez LPP a deschis cel de-al 50-lea magazin in Romania