Lectură de 2 minute

10 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Grupul Otter Distribution anunță deschiderea unui nou magazin TEZYO în Târgu Mureș

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de încălţăminte si accesorii, și-a extins rețeaua de magazine prin deschiderea celui de-al doilea magazin TEZYO în Târgu Mureș, în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș.

Noul spațiu completează rețeaua celor 37 de magazine ale brandului TEZYO deja existente în România, ocupă o suprafață de 120 de mp și va fi deservit de o echipă de 4 consultanți de vânzări. Magazinul a presupus o investiție de circa 870 de euro pe metru pătrat.

„Chiar dacă traversăm o perioadă incertă, ne bucurăm că putem continua strategia de extindere și dezvoltare a rețelei pe plan național. Încă din anul 2015, odată cu lansarea sa locală, magazinele Tezyo au avut o expansiune rapidă și au ajuns în principalele mall-uri din țară. Ne bucurăm că putem anunța inaugurarea unui nou magazin în Târgu Mureș, un demers ce întărește prezența brandului în această regiune a țării, și demonstrează de asemenea succesul conceptului multibrand TEZYO„, a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

Brandul estimează un număr mediu de 700 de vizitatori pe zi. Strategia de dezvoltare a grupul Otter Distribution pentru a doua jumătate a anului presupune deschiderea și a alor magazine la nivel național cum ar fi deschiderea magazinelor TEZYO, Salamander și Aldo în AFI Brașov, precum și deschierea unui magazin Salamander în Târgoviște.

Magazinele TEZYO comercializează branduri internționale precum Epica, Le Colonel, Image, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, adidas, Nike, Kat Maconie for Epica și Pepe Jeans.

Din data de 4 august, Tezyo își așteaptă clienții cu reduceri finale de până la 60% la o gamă diversificată de produse de încălțăminte și accesorii. Reducerile sunt valabile în magazine, precum și online pe tezyo.ro. De asemenea, Tezyo pune la dispoziția clienților serviciul Click & Collect – aceștia pot alege produsele online pe tezyo.ro, iar produsele sunt trimise în magazinul cel mai apropiat, eficientizând în acest fel procesul de probă și achiziție în magazin.

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 38 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul Otter Distribution anunță deschiderea unui nou magazin TEZYO în Târgu Mureș