Lectură de un minut

05 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Brandul Grid a inaugurat al 12-lea magazin în Palas Iași, după o investiție de 230.000 de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grid a deschis cel de-al 12-lea magazin din țară, la etajul I al ansamblului mixt Palas Iași. Brandul cu capital românesc are articole vestimentare și sneakerși de la branduri precum: Nike, Jordan, Puma, adidas și altele.

„Ne bucurăm că am reușit să deschidem anul acesta al doilea magazin din planul de expansiune propus. Tot în 2021, ne dorim să inaugurăm cel puțin alte două locații Grid, în regiuni cheie ale țării pentru a fi mai aproape de toți clienții noștri”, a declarat coproprietarul Nicolae Popa.

Noul magazin GRID din Palas Iași are o suprafață de 95 de metri pătrați, investiția totală pentru deschidere fiind de aproximativ 230.000 de euro. Magazinul are zone dedicate special articolelor vestimentare, accesoriilor și sneakerșilor.

„Chiar dacă am fost aproape de ieșeni, prin intermediul platformei online www.grid-sport.ro, suntem fericiți să deschidem al 12-lea magazin al rețelei noastre în acest oraș cheie al țării”, a spus și Bogdan Nania, coproprietar.

Brandul Ggrid este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 12 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, București, Ploiești și Iași.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul Grid a inaugurat al 12-lea magazin în Palas Iași, după o investiție de 230.000 de euro