Lectură de 2 minute

30 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Grace Couture Cakes lansează un nou serviciu online, pentru comanda de torturi și prăjituri personalizate

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grace Couture Cakes lansează un nou serviciu online, Grace Events Shop, prin care clienții pot comanda torturi și prăjituri personalizate, alegând decorul, compoziția și dimensiunea tortului sau deserturi pentru candy bar. Investiția în dezvoltarea serviciului a fost de aproximativ 10.000 euro. 

„Digitalizarea serviciilor reprezintă de foarte mult timp o prioritate pentru business-ul nostru, iar perioada pandemiei a accelerat acest proces. Dacă la finalul anului 2019 am lansat primul magazin online din România dedicat deserturilor şi cadourilor de cofetărie couture, ultimele luni le-am dedicat dezvoltării unei noi experiențe online pentru ca și zona de evenimente să beneficieze de o înregistrare facilă a comenzilor pentru torturi și prăjituri personalizate”, a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Prin configuratorul online, clienții își pot personaliza online comanda în funcție de numărul de invitați, gusturile și aromele preferate, culori și detaliile de decor, în ton cu tema petrecerii, indiferent dacă este vorba despre o aniversare, nuntă, botez sau eveniment corporate.

Tortul sau prăjiturile comandate pot fi livrate la adresa dorită din București și împrejurimi sau pot fi ridicate de la atelierul Grace Couture Cakes. Pachetele de candy bars de pe site includ amenajarea candy bar-ului la locație, cu suporturi și obiecte decorative din portofoliul Grace Couture Cakes.

Comenzi online pentru degustare de torturi

În plus, cutia de degustarea de torturi, lansată în urmă cu un an, este acum disponibilă pentru
și pentru comenzi online. Astfel, clienții își pot compune o selecție de 6 compoziții din cele 13 torturi Signature Cakes, rețete originale din portofoliul atelierului de cofetărie. Cutia de degustare Grace Tasting Box va fi livrată acasă.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este un atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grace Couture Cakes lansează un nou serviciu online, pentru comanda de torturi și prăjituri personalizate