Lectură de un minut

07 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Grab&Go, magazinul inteligent fără casieri, închis pe perioadă nedeterminată

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Grab&Go, primul magazin românesc complet automatizat, deschis în luna octombrie pe Calea Victoriei, va fi închis pe o perioadă nedeterminată.

Teodor Hoaghea și Ovidiu Cherecheș, cu experiență în industria de IT, au lucrat intens în ultimele luni la tehnologia din spatele Grab&Go și au deschis astfel o variantă românească a Amazon Go. Locația 100% automatizată a fost inaugurată pe 17 octombrie și a presupus o investiție de 40.000 de euro.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook reprezentanții Grab&Go anunță că magazinul de pe Calea Victoriei va fi închis pe o perioadă nedeterminată.

"Am muncit mult să ne implementăm ideea și să ascultăm de fiecare dată feedback-ul oamenilor care ne-au trecut pragul. Din păcate, din motive independente de noi, vedem din ce în ce mai puțini oameni la plimbare pe Victoriei. Venirea iernii și măsurile de siguranță anti-Covid care restricționează deplasarea sunt două dintre motivele pentru care începând de astăzi magazinul Grab&Go Romania va fi închis pentru o perioadă nedeterminată".

Grab&Go se poziționa ca primul magazin românesc 100% automatizat, fără casieri și fără cozi. Varianta românească a Amazon Go permitea accesul și cumpărăturile pe baza unei aplicații de pe telefonul mobil. Cei doi fondatori aveau în plan să se extindă în 2021 în mai multe locații centrale din București. Despre Grab & Go poți citi mai multe aici, în interviul acordat retail.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grab&Go, magazinul inteligent fără casieri, închis pe perioadă nedeterminată