Lectură de un minut

11 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Gordon Ramsay lansează o marcă de alimente congelate

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Celebrul bucătar Gordon Ramsay  lansează un brand de produse congelate. Produsele By Chef Ramsay cuprind opt feluri de mâncare diferite, printre care lasagna, plăcintă de pui, macaroane cu patru brânzeturi și pui cu lămâie și capere, printre altele.

Sursa foto: Facebook

Chef Ramsay a intrat în afacerea alimentelor congelate la momentul perfect. Comparativ cu nivelurile de dinainte de pandemie, vânzarea de produse alimentare congelate este în creștere. În 2022, vânzările au crescut cu 8,6%, ajungând la 72,2 miliarde de dolari, potrivit Institutului american pentru alimente congelate, scrie fooddive.com.

Totodată, raționamentul din spatele cinei congelate este de a permite oamenilor să guste acasă din ceea ce poate oferi Ramsay și de a "umple golul" dintre faimoasele sale mâncăruri de la televizor și cele din restaurantele sale scumpe.

De asemenea, în ciuda faptului că celebrul bucătar nu este străin de mesele rafinate, întrucât restaurantele sale dețin în total șapte stele Michelin, antreurile congelate au un preț accesibil, potrivit Golden West.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gordon Ramsay lansează o marcă de alimente congelate