Lectură de 2 minute

28 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Glow2Go: Glovo a inclus servicii de cosmetică și frizerie la domiciliu

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Glovo, platforma care oferă acces la o varietate mare de produse, a lansat noi opțiuni și servicii.  Astfel, clienții vor putea programa la domiciliu și servicii de manichiură, pedichiură, cosmetică, make-up și frizerie. 

 

Sursa foto: Unsplash

Secțiunea Glow2Go este nou adăugată de platforma Glovo și include servicii precum:

  • Make-up,
  • Masaj,
  • Manichiură,
  • Pedichiură,
  • Frizerie,
  • Cosmetică.

Fiecare serviciu oferă pachete variate, iar prețurile alternează între 130-180 de lei pentru frizerie și între 260 - 480 de lei pentru cosmetică.

„Suntem dedicați consolidării parteneriatelor în zona de non-food și dorim să aducem în platformă businessuri specializate de tip multi-categorie care vor adăuga valoare portofoliului nostru de parteneri. Suntem încrezători că sub-verticalele noastre, cum ar fi electro, cadouri sau pet-shop, se vor dezvolta în cele 75 de orașe în care suntem prezenți în România”, au declarat reprezentantii Glovo, la solicitarea retail.ro.

Glovo intră și în sectorul modei, prin lansarea Glovo Fashion

Noua secțiune a aplicației este disponibilă, momentan, în Madrid și Barcelona și are deja în portofoliu peste 40 de branduri de haine. Astfel, pe lângă restaurante, supermarketuri, magazine de electronice și farmacii, platforma oferă acum și o gamă largă de haine și accesorii.

În această primă fază de lansare s-au alăturat, printre alți retaileri, Valentina Garí, Aristocrazy, Apodemia, Tipi Tent, Singularu, Silbon, Etam, Pompeii Brand, Apodemia, Naïve, Ramsos, Sohhan, Fernando de Cárcer, MUJI, Lonbali, Sophie & Lucie, Mr Boho și White&One.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Citeste si:
e-Mobility Rentals extinde parteneriatul cu Glovo: câte vehicule electrice cu baterii interschimbabile vor folosi livratorii
e-Mobility Rentals extinde parteneriatul cu Glovo: câte vehicule electrice cu baterii interschimbabile vor folosi livratorii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Glow2Go: Glovo a inclus servicii de cosmetică și frizerie la domiciliu