Lectură de 2 minute

17 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Glovo livrează și în Drobeta-Turnu Severin. Aplicația devine disponibilă în 33 de orașe

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Aplicația de servicii de livrare rapidă Glovo este acum disponibilă în 33 orașe din România, cea mai recentă lansare fiind cea din Drobeta-Turnu Severin. Astfel, severinenii pot folosi Glovo pentru a cumpăra, primi sau trimite produse din și în perimetrul orașului lor. 

După Roman și Zalău, Glovo își continuă extinderea locală, iar aplicația devine disponibilă și în Drobeta-Turnu Severin. Harta Glovo în România cuprinde acum 33 orașe de pe teritoriul țării, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu și alte capitale de județ.

„Suntem încântați că am ajuns și la Drobeta-Turnu Severin și vrem să le mulțumim partenerilor de la Kaufland și KFC pentru că sunt alături de noi și de această dată. Ne bucurăm să anunțăm și faptul că venim în acest nou oraș cu serviciul de Livrare Express pe care locuitorii îl pot accesa deja, direct din aplicație.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo România.

Serviciul de Livrare Express devine tot mai popular în România, acesta fiind folosit de utilizatorii români pentru a trimite colete, plicuri, obiecte personale și nu numai. Aplicația Glovo cuprinde categorii predefinite care apar pe măsură ce noi parteneri sunt adăugați în aplicație. Prin butonul „Orice” pot fi comandate produsele care nu se află în categoriile predefinite, dar care se află în perimetrul orașului. În Drobeta-Turnu Severin, butonul “Orice” va fi disponibil curând.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care îți permite să cumperi, să trimiți și să primești orice produs, din și în perimetrul orașului în care te afli. Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 298 orașe din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Glovo livrează și în Drobeta-Turnu Severin. Aplicația devine disponibilă în 33 de orașe