Lectură de un minut

07 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Gala Wall-Street.ro 2022: Modele printre cei care construiesc afaceri de succes

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Într-un an de cumpănă pentru societatea și economia globală, marcat de un context macroeconomic și de securitate complicat și dominat încă de incertitudini și provocări, jurnaliștii wall-street.ro își propun să identifice acele companii care au dezvoltat cele mai bune practici în domeniile lor și să le premieze, cu ocazia Galei Wall-Street „Best practices for proven success”.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Evenimentul va avea loc joi, 17 noiembrie, începând cu ora 17.00, iar festivitatea de premiere va fi transmisă LIVE pe platforma IC events și pe rețelele sociale ale wall-street.ro.

Trecem printr-o perioadă provocatoare, când toată lumea caută exemple și modele printre cei care construiesc cele mai rezistente și puternice afaceri. Astfel, identificarea companiilor care au dezvoltat cele mai bune practici în domeniul lor - și învățarea din strategiile lor câștigătoare - ar putea fi cheia succesului în aceste condiții economice dificile.

Roxana Grosu, redactor-șef wall-street.ro

Așadar, gala Wall-Street de anul acesta, „Best practices for proven success”, este dedicată acestor organizații și „secretelor lor comerciale”. Vom premia zece companii din sectoare importante ale economiei - retail, banking, imobiliare, comerț electronic, turism, sănătate sau energie - care au găsit cele mai bune modalități de lucru pentru a-și atinge obiectivele.

Pe lângă decernarea premiilor, evenimentul va fi și o excelentă oportunitate de networking, la gală fiind așteptate peste 150 de persoane, manageri și antreprenori ale celor mai importante companii din mediul de business local.

Vă așteptăm să ne fiți alături pe 17 noiembrie la acest eveniment care își propune să aducă în prim-plan exemplele care merită evidențiate și urmate!

Citeste si:
Programul de prevenire și reducere a deșeurilor, obligatoriu pentru multe companii. Ce trebuie să știe antreprenorii
Programul de prevenire și reducere a deșeurilor, obligatoriu pentru multe companii. Ce trebuie să știe antreprenorii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gala Wall-Street.ro 2022: Modele printre cei care construiesc afaceri de succes