Lectură de 2 minute

08 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Gabriela Stănică se alătură echipei Carrefour România în calitate de Chief Information Officer

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Din luna octombrie, Gabriela Stănică a preluat poziția de Chief Information Officer în cadrul Departamentului IT & Digital al Carrefour. Din rolul său, Gabriela este responsabilă pentru continuarea procesului de transformare digitală a companiei în România.

Printre obiectivele de IT & Digital care sunt gestionate de către Gabriela și echipă se numără continuarea digitalizării și automatizării proceselor interne, implementarea de noi platforme și tehnologii în vederea optimizării proceselor operaționale, dezvoltarea website-ului, a aplicațiilor Carrefour și a tehnologiilor necesare experienței omnicanal, precum și securitatea informației.

Gabriela are peste 10 ani de experiență în crearea și gestionarea de echipe din diferite companii. Înainte de a se alătura echipei Carrefour, a ocupat poziția de Head of Marketing IT la British American Tobacco, unde a coordonat echipe din Europa și Africa de Nord, după ce anterior ocupase poziția de Chief Information Officer la Vodafone România. A debutat în cadrul companiei Avon, unde a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe poziții, culminând cu cea de IT Executive Director Central and Eastern Europe.

Sunt mândră să fac parte din Carrefour și încântată să lucrez într-una din cele mai dinamice industrii din piața: retailul. Viteza cu care evoluează această industrie implică multă tehnologie, adaptabilitate rapidă la schimbare, sisteme stabile, îmbunătățirea continuă a serviciilor către client, digitalizare, eficientizare și inovație. De aceea, vom continua să fim inovatori și să oferim clienților cea mai bună experiență de shopping omnicanal.” a declarat Gabriela Stănică, Chief Information Officer, Carrefour România.

Carrefour România oferă clienților săi un univers de posibilități de a face cumpărături în siguranță: direct în cele peste 360 de magazine din țară, unde, cu aplicația Carrefour și casele de marcat Self Service, sesiunea de shopping devine rapidă și ușoară sau prin serviciile de online shopping cu livrare acasă sau prin Click & Collect: www.carrefour.ro și platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store și cu o rețea prezentă în 36 de orașe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gabriela Stănică se alătură echipei Carrefour România în calitate de Chief Information Officer