Fuziunea Ahold Delhaize a fost incheiata

Publicat pe 26 Iulie 2016 in Stiri si noutati

Noua companie Ahold Delhaize este lider pe segmentul de supermarket si comert online, formand unul dintre cele mai mari grupuri de retail la nivel mondial. Mega Image devine membru al noului grup.

Noua companie este activa pe Bursele Euronext Amsterdam si Euronext Brussels.Reteaua numara un total de 22 de marci locale si 6.500 de magazine in 11 tari.

Ahold Delhaize a prezentat noul logo (vezi imagine jos) si identitatea vizuala odata cu anuntul fuzionarii. Acestea respecta mostenirea solida si reflecta in acelasi timp viitorul noii companii.

Mega Image, cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, anterior parte din grupul Delhaize, a devenit membru al noului grup Ahold Delhaize, incepand cu 23 iulie. Reteaua de magazine cuprinde in prezent 482 de unitati in mai multe orase din tara: Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si altele. Acestea sunt sub marcile Mega Image (216), Shop&Go (264), Gusturi Romanesti (2).

Vasileios Stavrou, General Manager Mega Image Romania, parte din grupul Ahold Delhaize declara: “Viitorul companiei Ahold Delhaize este unul stralucitor. Suntem o familie de 22 de marci locale unice si de incredere si vom servi impreuna peste 50 de milioane de consumatori in fiecare saptamana in Europa si in Statele Unite. Sa facem parte dintr-o companie globala mai mare este o provocare pentru Mega Image Romania – intram intr-o noua etapa de dezvoltare care deschide usa spre noi oportunitati.


Mai multe despre

Mega Image, Magazine Mega Image, Delhaize, Logo nou mega image, Ahold delhaize

Recomanda

Comentarii: Fuziunea Ahold Delhaize a fost incheiata