Lectură de 2 minute

01 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Furnizorul Diviodent îi aduce în România pe italienii de la PROMIS, cu produse sustenabile pentru igiena orală

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Diviodent, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții profesionale pentru cabinete stomatologice și îngrijire dentară din România, anunță un nou parteneriat exclusiv cu Promis, un brand italian de produse pentru igiena orală, lansat recent. Diviodent își extinde portofoliul cu o  gamă unică de produse pentru igiena orală cu 99% ingrediente naturale, vegane, cu uleiuri esențiale organice și cu ambalaje 100% reciclabile. 

Sursa foto: Diviodent

Activ pe piața din România din 2004 și condus de Diana Baltac și Mihaela Radu, Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și consumatori individuali. Diviodent este unic importator Ultradent Products în România, producatorul sistemelor profesionale de albire Opalescence, liderul mondial în albirea profesională a dinților.

Piața produselor pentru igienă orală, inclusiv apă de gură, a cunoscut o creștere importantă în ultimii ani și în România. Pe de o parte, a crescut gradul de conștientizare a importanței igienei orale și a beneficiilor unui periaj regulat, corect, urmat de folosirea apei de gură sau aței dentare. Când am descoperit gama Promis nu am stat pe gânduri-trebuia să-l facem cunoscut și disponibil și la noi.

Diana Baltac, co-fondator Diviodent

Promis, o alegere „verde” pentru dinți sănătoși

În luna noiembrie a acestui an, Diviodent și-a extins portofoliul de produse cu gama PROMIS, consolidându-și astfel poziția de companie de referință pe plan local în furnizarea de soluții inovatoare și sustenabile pentru îngrijirea orală. Cu ingrediente naturale, vegane, cu uleiuri esențiale și cu ambalaje prietenoase cu mediu, 100% reciclabile, periuțele de dinți ecologice, apele de gură, gelurile dentare împotriva formării tartrului și a cariilor sau pastele de dinți naturale din gama PROMIS sunt disponibile pe dentalmall.ro.

Majoritatea oamenilor cumpără produse de igienă orală în mod oarecum nechibzuit, periuțe de dinți din supermarket, plus ape de gură și paste de dinți cu cât mai mulți agenți chimici posibili. De două ori pe zi, folosim produse care nu sunt bune nici pentru dinții noștri, nici pentru mediu. Sau ni se oferă produse durabile care respectă mediul, dar nu sunt eficiente din punct de vedere al sănătății orale. Promis și-a promis să umple fix acest gol, au studiat și cercetat o linie de produse care să fie cu adevărat prietenoasă cu mediul, dar și cu rezultate optime pentru sănătatea orală .

Mihaela Radu, co-fondator Diviodent

Diviodent este distribuitor de consumabile și sisteme de albire dentară pentru cabinetele stomatologice și persoane fizice și unic importator Ultradent Products în România. Diviodent este activ pe piața din România din 2004 și este condus antreprenoarele Diana Baltac și Mihaela Radu. Diviodent realizează distribuția consumabilelor, prin 2 căi principale. Astfel, pe segmentul B2B, furnizarea consumabilelor pentru cabinetele stomatologice se face în principal, prin rețeaua specializată de distribuitori, construită și consolidată de-a lungul celor 20 de ani de activitate.

Citeste si:
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești
Unilever montează panouri fotovoltaice și un nou sistem de paletizare cu peste 10 milioane de euro la fabrica din Ploiești

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Furnizorul Diviodent îi aduce în România pe italienii de la PROMIS, cu produse sustenabile pentru igiena orală