Lectură de 3 minute

22 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Furnizorul de echipamente de sudare Plasmaserv vrea să aducă noi produse în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Plasmaserv, furnizor de echipamente și soluții complete pentru sudare și debitare, folosite în industrii strategice, precum construcții civile și industriale, șantiere navale, construcții de mașini, confecții metalice, agricultură sau energie, estimează pentru anul în curs o creștere cu 30% a afacerilor, până la 6,5 milioane de euro, ca urmare a regândirii strategiei de business și a creșterii cererii pe piața internă. Estimările privind evoluția în 2023 ajută Plasmaserv - companie fondată la Târgu Mureș de inginerii Csongor Andras Csegedi și Tiberiu Vladimir  Vărzar, în urmă cu aproape 20 de ani - să își consolideze poziția pe piața românească de profil, estimată în prezent la 120 milioane euro. 
 

Sursa foto: Plasmaserv

Previziunile Plasmaserv, care în 2022 a raportat o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, iau în calcul, atât dezvoltarea pieței de profil, cât și implementarea noii strategii de dezvoltare pe termen mediu și lung, care se bazează pe creșterea echipei de vânzări și pe extinderea portofoliului de produse, prin încheierea de parteneriate solide cu noi furnizori.

Planurile ambițioase din acest an se bazează pe mai multe direcții dintre care cele mai importante sunt creșterea portofoliului de produse, cererea pieței și extinderea echipei interne de vânzări.

Tiberiu Vladimir Vărzar, CEO și cofondator Plasmaserv

Pentru compania din Târgu Mureș, anul 2023 va însemna și extinderea listei de parteneri strategici, ceea ce va permite implicit diversificarea portofoliului de aparate și consumabile pentru sudare și debitare. Potrivit reprezentanților companiei, în ultimii ani, pe piață se observă o creștere a cererii de mașini de tăiere cu laser, astfel că extinderea portofoliului de echipamente pentru a acoperi o astfel de nevoie a venit firesc.

Plasmaserv devine din acest an partener de vânzare și service pentru gama DNE Global, echipamente produse de Bystronic, Elveția, dar și de echipamente produse de compania canadiană Gullco, specializată în soluții de sudare și tăiere mecanizate, cu o expertiză de aproape 70 de ani în tehnologii de profil.

Unul dintre pilonii principali ai strategiei de dezvoltare a vizat consolidarea echipei de vânzări a Plasmaserv și organizarea acesteia pe cinci zone de interes: Vest, Centru, Est, Sud-Est (cu focus pe industria navală în județele Galați, Brăila, Tulcea, Constanța) și Sud – Vest (de la București spre Turnul Severin).

Plasmaserv este o companie antreprenorială românească, fondată în 2005 de Tiberiu Vladimir Vărzar și Csongor Andras Csegedi, cu scopul de a acoperi cererea de servicii de sudare și debitare în sectoare economice strategice precum construcţia de drumuri și căi ferate, şantiere industriale, navale și maritime, construcţii metalice, recuperare şi reciclare deşeuri metalice, sisteme şi instalaţii de irigaţii, instalaţii şi echipamente energetice, petrochimice, minerit, etc. Compania are în prezent aproape 30 de angajați și deține în stoc peste 2.000 de sortimente de produse. Partenerii strategici ai Plasmaserv sunt șantierele navale Vard Tulcea și Brăila, Damen Galați și Mangalia, Severnav, Șantierul Naval Orșova dar și contractori pentru industrii specializate precum Tehnostrade-UMB, Raal, Irum, Astra Rail, Maschio Gaspardo, Chambon, Peikko, Butan Grup.

Citeste si:
Ce ar putea să le pună bețe-n roate olandezilor de la FrieslandCampina, în România, în 2023? Răspunsul lui Ferenc Szecskó, CEO-ul companiei
Ce ar putea să le pună bețe-n roate olandezilor de la FrieslandCampina, în România, în 2023? Răspunsul lui Ferenc Szecskó, CEO-ul companiei

Produsele și serviciile oferite de Plasmaserv includ aparate de tăiere cu plasmă, aparate de sudură MIG-MAG, WIG-TIG, MMA cu electrod, soluții software și automatizări, sudare orbitală, maşini CNC debitare plasmă, oxigaz, jet de apă, laser, aparate pentru sudare bolțuri, aparate curățare inox sudat, pistolete sudură, consumabile, piese de schimb, accesorii, mese pentru sudură, consumabile pentru tăierea cu plasmă, oxigaz şi laser, precum și materiale de adaos pentru sudură, echipament de protecţie şi lucru pentru sudori (ochelari, măşti, mănuşi, şorţuri etc.). Plasmaserv s-a remarcat în decursul anilor prin expertiza sa în servicii de reparaţii şi service, întreţinere, verificare, mentenanţă periodică şi preventivă, instruire şi training, consultanță tehnică, punere în funcțiune, demonstraţii practice de funcţionare, cât și soluții de finanțare și leasing.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Furnizorul de echipamente de sudare Plasmaserv vrea să aducă noi produse în România