Lectură de un minut

30 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Freshful semnalizează produsele cu cel mai mic preț. Cum le găsim în supermarket

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu luna ianuarie 2023, Freshful semnalizează cu tag de prim preț o selecție de produse pentru care va aplica prețuri anti-inflație. Tagul este vizibil atât în website cât și în aplicație.  

Sursa foto: Freshful

După primele 2 săptămâni, produsele din această categorie care au fost cele mai comandate de bucureșteni sunt:

  • Unt 82% grăsime la 200g,
  • Banane,
  • Prosoape de hârtie, pentru bucătărie,
  • Ciocanele pui,
  • Ouă la sol, 10 bucăți.

Alimente precum lactate, ulei, zahăr, pâine, făină sau carne au fost printre cele care s-au scumpit major în ultima perioadă.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare în aceeași zi sau programată a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul propriu cu temperatură controlată folosind mașini frigorifice până la ușa clientului, 7 zile din 7.

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, are 65.000 de clienți în București și Ilfov, peste 600 de angajați și o flotă ce numără peste 150 mașini cu temperatură controlată.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful semnalizează produsele cu cel mai mic preț. Cum le găsim în supermarket