Lectură de 3 minute

09 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Freshful by eMAG și-a extins serviciul de livrare în Ploiești și în alte 22 localități din Ilfov 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu 1 martie, Freshful by eMAG a deschis serviciul de livrare către aproximativ 150,000 gospodării (peste 320,000 consumatori) din Ploiești și alte 22 localități din Ilfov: Afumați, Berceni, Brănești, Căldăraru, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Crețuleasca, Dascălu, Domnești, Dragomirești-Vale, Găneasa, Glina, Grădiștea, Gruiu, Jilava, Măgurele, Moara Vlăsiei, Petrăchioaia, Snagov, Ștefăneștii de Sus.

Sursa foto: Freshful

Astfel, primul hipermarket 100% online din România este disponibil în acest moment unui număr total de peste un milion de gospodării din București, Ploiești și 49 localități din Ilfov oferind livrare 7 zile din 7, între orele 8-23:00. Comenzile se pot livra în aceeași zi, rapid, în 3 ore de la plasarea comenzii sau în intervale programate mâine sau poimâine.

Noile localități vor fi deservite din depozitul cu temperatură controlată din Ștefăneștii de Jos, același din care Freshful a livrat de la lansarea din octombrie 2021 și până în acest moment peste 630.000 comenzi către aproximativ 80.000 clienți unici. Astfel, oferta de produse cuprinde circa 18.000 articole dintr-o varietate de peste 800 categorii precum fructe, legume, brutărie, carne, mezeluri, brânzeturi, băuturi, dulciuri și băcănie, produse congelate, articole pentru curățenie, îngrijire și cosmetice, cât și articole pentru copii și pet shop.

Legat de livrare, Freshful va folosi flota de 175 mașini frigorifice cu 3 zone de compartimentare (temperatură ambientală, controlată și congelator). Costul livrării ajunge până la 14,99 lei, însă clienții Genius au și beneficiul de transport gratuit pentru un coș minim de 200 lei.

Am observat o creștere din ce în ce mai accentuată a cererii de livrare de produse alimentare în ultimele luni, doar în orașul Ploiești având zeci de cereri prin care clienții își adăugau adresa de livrare în aplicația noastră. Suntem deosebit de încântați să ajungem la ei în următoarea perioadă și mai ales să le livrăm cumpărăturile săptămânale sau cele pentru sărbători, având în vedere că ne apropiem cu pași repezi de Paște.

Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 18.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Astfel, Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp cu serviciu de livrare rapidă sau programată a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic. Clienții pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-23.00, în intervale programate de 2 ore.

Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro, în aplicația iOS și Android, acoperind momentan București, Ploiești și mare parte din localitățile ilfovene.

Citeste si:
Flormar a inaugurat primul magazin new concept din România
Flormar a inaugurat primul magazin new concept din România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful by eMAG și-a extins serviciul de livrare în Ploiești și în alte 22 localități din Ilfov