Lectură de 3 minute

09 Jul 2024 - Știri și Noutăți

Freshful by eMAG are trei executivi într-unul singur. Tudor Mihăilescu, vicepreședinte și COO, a preluat și funcția de director general

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Freshful by eMAG, hypermarketul online cu cea mai variată gamă de produse, se pregătește de o nouă etapă în evoluție și îl numește pe Tudor Mihăilescu în poziția de director general, cu misiunea de a crește business-ul către un miliard lei.

Sursa foto: eMAG

Tudor Mihăilescu preia acest rol de la Andrei Popescu, cel care a condus Freshful în ultimii doi ani. Mihăilescu va păstra în continuare și rolul de Senior Vice President și Chief Operating Officer în cadrul Grupului eMAG, pe care îl deține din 2022, de când este responsabil de coordonarea proiectelor de creștere a companiilor tinere din grupul eMAG: Tazz, Fashion Days, PC Garage, Flip și Freshful.

Freshful este hypermarketul online care încă de la început și-a propus să ofere clienților timp liber. Comanda e simplă, iar clientul își poate face coșul de cumpărături în doar câteva minute față de câteva ore cât poate dura. Livrarea e programată și predictibilă, în intervalul orar ales.

Gama hypermarketului este foarte variată, peste 18.000 de produse, acoperind toate nevoile casnice: legume și fructe de sezon, carne și produse congelate, băuturi de toate felurile, produse eco și bio, articole de igienă, cosmetică și produse de curățenie. Zilnic, prețurile sunt verificate și peste o mie de articole beneficiază de prețuri speciale. Freshful a livrat peste un milion de comenzi în ultimul an în București, devenind unul dintre hypermarketurile de top.

„Acasă, într-o familie cu copii și animale de companie trebuie să facem aprovizionarea destul de des. Ne-am bucurat de serviciile Freshful încă de la lansare, chiar ne-a simplificat viața, eliminând stresul mersului frecvent la magazin. Cele peste un milion de comenzi din ultimul an arată că am reușit cu adevărat să facem o schimbare în viețile oamenilor, oferindu-le beneficii vizibile imediat, fiind un serviciu pe care se pot baza de fiecare dată când trebuie să facă cumpărăturile. Îi mulțumesc lui Andrei Popescu pentru contribuția lui valoroasă și îmi doresc ca, la fel ca și până acum, să lucrez alături de echipa Freshful pentru a asigura un proces de dezvoltare a business-ului,” a declarat Tudor Mihăilescu, director general Freshful by eMAG.

Cu o colaborare care implică peste 150 de mici producători locali, multe dintre produse, în special legumele și fructele, ajung la clienți în mai puțin de 24 de ore de când au fost culese. Pentru a asigura condiții optime, acestea sunt livrate din depozitul propriu și transportate cu mașini FrigoFresh, care au trei compartimente cu temperaturi diferite, perfecte pentru produse congelate, refrigerate sau pentru cele care pot fi transportate la temperatura camerei.

Tudor Mihăilescu s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune și investiții materiale, din poziția de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat și de coordonarea zonei de business. Între 2010 și 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Citeste si:
S-au încins și portofelele românilor: vânzarea la aparatele de aer condiționat s-a dublat
S-au încins și portofelele românilor: vânzarea la aparatele de aer condiționat s-a dublat

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp, cu un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful by eMAG are trei executivi într-unul singur. Tudor Mihăilescu, vicepreședinte și COO, a preluat și funcția de director general