Lectură de un minut

30 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat complexul de birouri Dacia One din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Paval Holding, proprietarul rețelei de magazine de bricolaj Dedeman în România, fondată de frații Pavăl din Bacău, a cumpărat complexul de birouri Dacia One din București de la dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor. 

Articol actualizat joi, 6 ianuarie:

Valoarea tranzacției finalizate la sfârșitul anului trecut este de circa 50 milioane de euro, potrivit unui comunicat emis de Colliers în luna ianuarie.

Proiectul Dacia One este un complex de birouri 100% pre-închiriat ce include o clădire de patrimoniu renovată (1.500 mp) și o clădire de birouri Clasa A (13.500 mp), ambele situate la intersecția Bulevardului Dacia cu Calea Victoriei, potrivit unui comunicat de presă emis de Albotă Law Firm.

Contractul de vânzare a fost semnat în data de 2 iulie 2021, iar tranzacția a fost finalizată în data de 23 decembrie 2021.

Prin intermediul Pavăl Holding, fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl dețin mai multe companii, cea mai cunoscută fiind rețeaua de bricolaj Dedeman și sunt investitori la Bursa de Valori de la Bucureşti, cu participaţii la companii precum Alro Slatina, Transelectrica și Electrica.

Dedeman este afacerea începută în 1992, de frații Pavăl. Dedeman are 57 de magazine, cinci centre logistice, parc auto propriu, o gamă de peste 50.000 de produse pentru casă și grădină și peste 12.000 de angajaţi.

Sursa foto: Atenor.eu

Citeste si:
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico
Cocorico, din nou la târguri: ce preparate găsim la food-truck-urile Artisan by Cocorico

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au cumpărat complexul de birouri Dacia One din București