Lectură de 2 minute

25 Jun 2024 - Știri și Noutăți

FOTO| S-a deschis faza a doua a FASHION HOUSE Pallady: ce oferte găsiți la outlet

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

A fost inaugurată faza a doua a FASHION HOUSE Pallady. Cu o investiție semnificativă de 45 de milioane de euro în extinderea FASHION HOUSE Pallady, grupul își propune să creeze o destinație de cumpărături de prim rang unde să se regăsească un portofoliu de branduri internaționale și locale care să răspundă celor mai diverse gusturi ale clienților.

Sursa foto: retail.ro

Cu o suprafață de peste 5.700 de metri pătrați, faza a doua a FASHION HOUSE Pallady este deja închiriată în proporție de 70%, oferind un mix dinamic de retail, inclusiv noi magazine ancoră: adidas, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess, Under Armour si altele.

Continuând pe traiectoria de succes a primei faze, care se întinde pe aproximativ 8.000 de metri pătrați și găzduiește branduri precum Nike, Puma, BSB, Killtec, Lee Cooper, Sizeer, Levi’s, Time Out, Triumph, US Polo Assn și Samsonite, noua fază va oferi pe tot parcursul anului reduceri de 30% până la 70%.

În plus față de experiența de cumpărături, vizitatorii beneficiază de facilități precum parcare gratuită, o varietate de opțiuni de luat masa și o zonă de joacă dedicată copiilor, ce transformă fiecare vizită într-o experiență versatilă și extrem de plăcută.

Bineînțeles, evenimentul a debutat cu fast, prin „spargerea” simbolică a unui zid de către Brendon O’Reilly, Managing Director FASHION HOUSE Group și Liebrecht & wooD România.

Citeste si:
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă
5 to go bate palma cu City Grill și inaugurează două cafenele în aeroportul Henri Coandă

Lansat în 2021 pe autostrada A2 din București, centrul FASHION HOUSE Pallady se evidențiază prin galerii în aer liber și un design arhitectural inspirat de fascinanta perioadă Belle Époque a Bucureștiului. Decizia de a extinde centrul este motivată de succesul remarcabil al FASHION HOUSE Militari, primul centru outlet din România, inaugurat în 2008.

FASHION HOUSE Group (FHGR) este unul dintre cei mai importanti jucători din sectorul de outlet-uri la nivel european. Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet FASHION HOUSE de succes în Europa. Primul centru outlet FASHION HOUSE s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet FASHION HOUSE pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți în patru unități din Europa, (dintre care două se află în România), cu o suprafață totală de peste 50.000 mp. Cel mai recent proiect FASHION HOUSE Outlet Centre s-a deschis la București în mai 2021. FASHION HOUSE Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO| S-a deschis faza a doua a FASHION HOUSE Pallady: ce oferte găsiți la outlet