Lectură de un minut

14 Jun 2023 - Știri și Noutăți

FOTO | Magazinul ANAF: Cât costă și ce poți cumpăra din marfa confiscată de la evazioniști

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Magazinele ANAF sunt locurile în care Fiscul vinde marfa confiscată de la românii care practică evaziunea fiscală. Acestea sunt destinate produselor neperisabile, cu valoare mică și cuprind în general produse de menaj sau îmbrăcăminte. Prețurile bunurilor sunt mai mici decât celor din second-handuri: prețul mediu al produselor din magazin depășește cu greu 10 lei.

Sursa foto: Wall-Street.ro

În România există un total de 8 magazine ANAF care comercializează produse confiscate, toate în localități diferite. Magazinul de bunuri confiscate din București de află în Sectorul 4, pe strada Măriuca, nr.14. Programul de funcționare a magazinului este de luni până joi de la 08:30 la 16:00, iar vinerea de la 08:30 la 14:00.

Magazinul ANAF: Ce produse poți cumpăra și care sunt prețurile

Marfa disponibilă în magazin diferă foarte mult, fiind aleasă în funcție de locurile unde ANAF a fost „în vizită” ultima oară. Tocmai din acest motiv este foarte greu să ghicești când se va primi marfă nouă în magazin și ce natură va avea aceasta. Ca lucruri generale, produsele care se găsesc aproape întotdeauna în stoc sunt hainele (pantofi, rochii, pantaloni, sutiene, cravate, șosete), accesoriile (cercei, elastice de păr, curele de ceas) și produse electrice de mici dimensiuni (leduri, lămpi, cabluri).

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO | Magazinul ANAF: Cât costă și ce poți cumpăra din marfa confiscată de la evazioniști