Lectură de 2 minute

16 Mai 2024 - Știri și Noutăți

FOTO| IKEA a ajuns și la Constanța, unde a deschis un nou format de magazin. Cum funcționează acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

IKEA a anunțat deschiderea primului Studio de Planificare și Comandă din România, situat în cadrul centrului comercial Supernova Constanța. 

Sursa foto: IKEA

Situat pe strada Cumpenei nr. 2 în Constanța, Studio-ul de Planificare și Comandă IKEA este primul de acest fel din România și reprezintă o investiție în creșterea și diversificarea ofertei. Această nouă locație oferă clienților asistență într-o manieră ușoară și accesibilă în planificarea soluțiilor de amenajare a locuinței, adaptate nevoilor și dorințelor lor individuale. Aici, clienții IKEA vor putea primi sfaturi și informații utile din partea celor 12 specialiști.

Studio-ul prezintă servicii și produse pentru toate zonele principale ale locuinței (livinguri, bucătării, dormitoare și băi). Spațiul amenajat, cu o suprafață totală de 360 m2, cuprinde o zonă de planificare dedicată, completată de o zonă de soluții de mobilier, precum și o zonă de expunere a produselor. Totodată, clienții vor găsi peste 1.200 de produse integrate în diferite soluții de amenajare care completează experiența de cumpărare cu partea de inspirație.

Acest spațiu oferă o experiență unică pentru clienți, deoarece reușește să integreze într-o singură locație toată gama de servicii IKEA, precum planificare, livrare, realizare de măsurători, instalare bucătărie și asamblare mobilier. Totodată, noul format oferă posibilitatea de a plăti direct în locație pentru produse și servicii, acceptând diverse metode de plată, precum numerar, carduri de credit/debit, carduri cadou IKEA și alte carduri de beneficii.

Noua locație este dedicată planificării și comenzii soluțiilor de amenajare a locuinței. IKEA are un serviciu de livrare a comenzilor, disponibil prin Punctul mobil de ridicare comenzi, din parcarea Supernova.

Citeste si:
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul
Auchan bate palma cu Cocorico și deschid împreună un restaurant la malul mării: ce conține meniul

Studio-ul de Planificare și Comandă va fi deschis între orele 9.00 și 21.00, conform programului de funcționare a centrului comercial Supernova Constanța.

În plus, pentru a completa experiența de achiziție, IKEA analizează posibilitatea de a deschide în viitor și un Punct de ridicare comenzi, în centrul comercial Supernova Constanța.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO| IKEA a ajuns și la Constanța, unde a deschis un nou format de magazin. Cum funcționează acesta