Lectură de 2 minute

10 Mar 2023 - Știri și Noutăți

FOTO I Tedi, care vinde și produse la un euro, a deschis încă un magazin în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 9 martie 2023, Tedi, retailer cunoscut pentru produsele sale la un euro, a deschis încă un magazin în România. Magazinul este amplasat în Oradea, în cadrul Oradea Shopping City, Tedi ajungând la 11 unități în România. 

Sursa foto: Cristian Pușcoi/ Linked In

”Începând de ieri ne-am dublat prezența din Oradea prin deschiderea magazinului din cadrul Oradea Shopping City (Oradea, Calea Aradului 87)”, a scris Cristian Pușcoi, Head of Expansion & Construction la Tedi România, pe LinkedIn.

Businessul german a atras atenția românilor, iar retailerul vrea să deschidă alte 20 de unități în țara noastră, în 2023, au răspuns reprezentanții Tedi, la solicitarea Retail.ro.

Cel de-al zecelea magazin Tedi din România a fost deschis în ianuarie 2023, în Oradea, retailerul având, în prezent, unități în Timișoara, Turda, Câmpina, Voluntari, Moreni și București.

”Ne adaptăm continuu la piața din România. În noul an fiscal, ne-am propus să deschidem alte 20 de magazine Tedi în țară”, au răspuns reprezentanții Tedi.

Citeste si:
Pepco, ținta unui atac tip phishing: retailerul a pierdut circa 15 milioane de euro
Pepco, ținta unui atac tip phishing: retailerul a pierdut circa 15 milioane de euro

În plus, aceștia au menționat că preferă zonele în care segmentul de retail este bine dezvoltat, mai exact regiunile cu aproximativ 50.000 de locuitori, Tedi având unități inclusiv în mediul rural.

De asemenea, în procesul de expansiune retailerul include și primul magazin din Bulgaria, inaugurat tot pe 9 martie, în Cernik. De asemenea, Gabriel Kafer, Head of Expansion & Construction la Tedi Europe, a precizat, pe pagina sa de Linked In, că vor urma și alte deschideri în țara vecină.

Sursa Foto: Gabriel Kafer/ Linked In

Tedi este un retailer non-alimentar înființat în Dortmund, Germania, în anul 2004, care vinde și produse la un euro. În prezent, compania are peste 2.750 de sucursale în toată Europa și aproximativ 26.000 de angajați în 11 țări (România, Austria, Croația, Cehia, Spania, Italia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Marea Britanie și Germania). Cea mai recentă piață unde a intrat este cea din Republica Cehă, în 2020. În 2014 a început modernizarea treptată a sucursalelor sale și a ajuns la peste 2.550 de unități remodelate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO I Tedi, care vinde și produse la un euro, a deschis încă un magazin în România